Carousel hot news

Pique a LUAT PLASĂ! Gestul NEAŞTEPTAT de bucurie al „treiarului” barcelonez!

În timp ce toţi ceilalţi coechipieri se bucurau, cîntau, dansau şi pasau, ceea ce ştiu ei mai bine, nu-i aşa?, cupa Ligii Campionilor de la unul la altul, Gerard Pique avea o altă...
Autor: Silviu Ghering | 07.06.2015 | 00:23
Pique a LUAT PLASĂ! Gestul NEAŞTEPTAT de bucurie al „treiarului” barcelonez!

În timp ce toţi ceilalţi coechipieri se bucurau, cîntau, dansau şi pasau, ceea ce ştiu ei mai bine, nu-i aşa?, cupa Ligii Campionilor de la unul la altul, Gerard Pique avea o altă „grijă”.

Înarmat cu o foarfecă, tăia tacticos… plasa uneia dintre porţi! Pe care a aruncat-o apoi pe umeri ca pe o pelerină, foarte mulţumit că va avea o amintire de la al cincilea triumf al Barcelonei în cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi. Poate i-o fi cerut Shakira „material” să-şi facă o ţinută sexy de scenă!

Nu este, însă, prima dată cînd Gerard Pique ia acasă o “amintire” de genul acesta. La fel a procedat în urmă cu 4 ani, în 28 mai 2011, pe stadionul londonez “Wembley”. Barcelona cîştigase a patra oară Liga Campionilor după 3-1 în finala cu Manchester United şi fundaşul central catalan a tăiat, de asemenea, plasa porţii la care Pedro deschisese scorul în minutul 27 pentru a o face cadou prietenei sale. La al cărei concert, la Barcelona, a doua zi după finală, avea să ducă toată echipa!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!