Sporturi

Foto. Pique a asistat la un meci din NBA! De cine a fost însoţit

După victoria din El Clasico, Gerard Pique a plecat în Statele Unite ale Americii pentru a petrece Crăciunul şi a asistat la un meci din NBA.
Foto. Pique a asistat la un meci din NBA! De cine a fost însoţit
ADVERTISEMENT

Fundaşul Barcelonei a fost la meciul New York Knicks – Philadelphia 76-ers, scor 98-105, şi spre surprinderea asistenţei a fost însoţit de cântăreaţa Shakira, deşi s-a scris că s-au despărţit, şi de cei doi copii ai lor.

Gerard Pique şi Shakira au stat în primul rând la partida din Madison Square Garden disputată în Ajunul Crăciunului, iar la final fundaşul catalan s-a pozat cu baschetbalistul Ben Simmons de la Philadelphia 76-ers.

ADVERTISEMENT

Presa a scris că Pique şi Shakira s-au despărţit

Presa spaniolă a scris că Pique şi Shakira se află pe punctul de a pune capăt relaţiei de şapte ani, după ce fotbalistul Barcelonei şi-a cumpărat o casă în care locuieşte singur, iar cei doi petrec foarte puţin timp împreună.

Gerard Pique nu a fost singurul fotbalist din Primera Division care a asistat la partida de baschet dintre New York Knicks şi Philadelphia 76-ers. Atacantul formaţiei Atletico Madrid, Antoine Griezmann, a fost şi el prezent în Madison Square Garden îmbrăcat în tricoul de joc al gazdelor.

ADVERTISEMENT

 

Prêt pour les #NBAXmas game

A post shared by Antoine Griezmann (@antogriezmann) on

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri