Sport

„Cristiano Ronaldo este cel mai bun om!”. Super răspunsul lui Gerard Pique în disputa CR7 vs. Lionel Messi

Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu mai sunt de mult adversari în campionatul Spaniei, dar rivalitatea dintre ei continuă și acum să împartă lumea fotbalului.
26.12.2021 | 12:20
Cristiano Ronaldo este cel mai bun om Super raspunsul lui Gerard Pique in disputa CR7 vs Lionel Messi
„Cristiano Ronaldo este cel mai bun om!”. Super răspunsul lui Gerard Pique în disputa CR7 vs. Lionel Messi. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

În ultimii 15 ani, toți marii specialiști și toate numele grele din lumea fotbalului s-au încumetat sau măcar au încercat să răspundă la întrebarea „Cine este mai bun dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi?”.

Unul dintre oamenii care îi cunoaște cel mai bine pe cei doi este nimeni altul decât fotbalistul Barcelonei, Gerard Pique.

ADVERTISEMENT

Puțină lume își mai aduce aminte, dar fundașul în vârstă de 34 de ani a fost, de-a lungul carierei coleg și cu Cristiano Ronaldo, nu doar cu Messi. Catalanul și lusitanul au împărțit vestiarul lui Manchester United în perioada 2004-2008.

Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi? Cine e mai bun în viziunea lui Pique

Pique îl cunoaște însă mult mai bine pe Messi, cel care i-a fost coechipier la Barcelona timp de 13 ani. Pe CR7, stoperul l-a avut de multe ori și adversar, în derby-urile dintre Barcelona și Real Madrid. Pus să aleagă între cei doi câștigători de Balon de Aur, Pique a dat un răspuns interesant.

ADVERTISEMENT

„Spun de fiecare dată același lucru. Pentru mine, Ronaldo este cel mai bun dintre oameni, în timp ce Messi nu este om”, a declarat Gerard Pique, conform barcauniversal.

Juventus și Barcelona, la pământ fără CR7 și Messi

Începând cu vara lui 2021, Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au fost protagoniștii a doua dintre cele mai tari și surprinzătoare transferuri din istorie.

ADVERTISEMENT

Portughezul s-a întors la Manchester United, iar argentinianul a ajuns la PSG, după 21 de ani petrecuți pe Camp Nou.

Fără ei, Juve și Barca sunt la pămânat. Italienii sunt pe locul 5 în Serie A, în timp ce Barcelona ocupă poziția a 7-a în LaLiga și nu s-au calificat în primăvara Champions League.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut aproape jumătate de an de când s-au despărțite de fostele lor echipe, cei doi câștigători de Balon de Aur sunt și acum cei mai buni fotbaliști din 2021 pentru Juventus și Barcelona, ei fiind golgheterii celor două echipe.

În prima jumătate a anului, Cristiano Ronaldo a înscris 20 de goluri pentru „Bătrâna Doamnă”, în timp ce Messi a punctat de 28 de ori în tricoul blaugrana.

Pe locul 2 la Juventus este Alvaro Morata, cu 17 reușite, iar la Barcelona al doilea cel mai bun marcator este tot un fotbalist care astăzi joacă la altă echipă. Este vorba despre Antoine Griezmann, cu 15 goluri, în prezent împrumutat la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT
Tags: