Pique, dezvăluiri din interiorul grupului de WhatsApp al jucătorilor de la Real şi Barca: “Ne înjurăm, e haios, suntem ca nişte copii”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
24/03/2018, 14:03
Pique, dezvăluiri din interiorul grupului de WhatsApp al jucătorilor de la Real şi Barca: “Ne înjurăm, e haios, suntem ca nişte copii”

Fundaşul Barcelonei a dezvăluit că în ultimele luni jucătorii lui Real Madrid şi Barcelona au creat un grup de WhatsApp unde fotbaliştii îşi ironizează adversarii. Stoperul catalanilor  a descris mai multe momente în care jucătorii s-au tachinat şi s-au jignit la finalul unor meciuri.

”O să vă spun un mic secret. Toată lumea ştie că fotbaliştii au grupuri pe WhatsApp unde vorbesc tot felul de chestii. Eu, spre exemplu, am unul doar pentru prietenii mei de acasă, iar altul doar pentru colegii de la Barcelona. Dar preferatul meu v-ar putea surprinde. La începutul acestui sezon, când eram deja la opt sau nouă puncte în faţa lui Real Madrid, am creat un grup special pentru unii dintre baieţii de la echipa naţională şi care joacă la Real Madrid şi Barcelona.”,  a spus Pique.

Jucătorii de la Real şi Barca se ironizează pe celebrul grup

“Tot ce facem pe acel grup este să vorbim tâmpenii despre Barcelona şi Real! Ne înjurăm tot timpul. E cel mai tare grup de WhatsApp. Suntem ca nişte copii mici. Adevărul că este foarte hilar pentru mine să vorbesc despre acest lucru acum, pentru că suntem la 15 puncte în faţa Realului în La Liga. Aşa că devin din ce în ce mai creativ în ce răspunsuri dau. În sezonul trecut, când băieţii de la Real Madrid au câştigat La Liga şi Champions League se simţeau prea bine. Tot timpul, când veneau la naţională, vorbeau de cât de buni sunt ei. De fiecare dată când câştigau un meci, sezonul trecut, postau pe Instagram fotografii din vestiar, la bustul gol. Ţineţi minte, nu?”, a spus Gerard Pique.

”Ei zâmbeau şi îşi încordau muşchii ca în ”Rocky” şi dădeau hashtag cu HalaMadrid şi postau emoji-uri cu trofee. În acest sezon, totuşi, este cu totul altă atmosferă. Toate fotografiile lor postate pe Instagram sunt sumbre. “3 puncte astăzi. Trebuie să continuăm să muncim mult!”. Aşa că le scriu pe grupul de WhatsApp: ”Haideţi, băieţilor, de ce sunteţi atât de serioşi?!” Şi apoi le trimit emoji-uri cu plânsete şi râsete. Am creat şi un nume special pentru acest grup. Se numeşte: FELICITĂRI”, a spus Gerard Pique.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×