Un fost mare fundaş spaniol îl laudă pe Pique: “El este cel mai bun la ora actuală”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
06/04/2018, 17:37
Un fost mare fundaş spaniol îl laudă pe Pique: “El este cel mai bun la ora actuală”

Carles Puyol, fostul coleg al lui Gerard Pique la Barcelona şi la naţionala Spaniei, a vorbit într-un interviu despre calităţile care îl recomandă pe Pique ca fiind cel mai bun fundaş la ora actuală din lume.

În acest moment, Pique este cel mai bun fundaş central din lume. El are o vârstă perfectă şi o pregătire fizică impecabilă. El a fost mereu un tip foarte inteligent, dar acum se poate vedea mult mai bine acest aspect”, a spus Puyol.

Pique şi Puyol au făcut pereche în defensiva Spaniei şi a Barcelonei

Cei doi fundaşi centrali au asigurat axul central al defensivei catalanilor în mandatul lui Pep Guardiola şi au contribuit decisiv la câştigarea Campionatului Mondial şi cel European cu echipa naţională a Spaniei în 2010 şi 2012.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×