Life

Pique, prima imagine alături de femeia cu care ar fi înșelat-o pe Shakira? Cum arată aceasta

Pique și presupusa amantă, fotografiați împreună? Cei doi au fost împreună la un club și stăteau unul lângă altul. Aceasta ar fi femeia cu care fotbalistul i-ar fi fost infidel soției sale, cântăreața Shakira.
21.06.2022 | 08:26
Pique prima imagine alaturi de femeia cu care ar fi inselato pe Shakira Cum arata aceasta
Pique ar fi fost fotografiat alături de femeia cu care ar fi înșelat-o pe Shakira. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

A apărut prima imagine cu femeia care i l-ar fi furat Shakirei pe Pique! Fotbalistul a fost fotografiat alături de o altă femeie, în Suedia.

Pique, prima imagine cu femeia care l-a făcut să o înșele pe Shakira?

După ce s-a anunțat despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira, presa a scris despre motivele care ar fi dus la ruptura dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

Se pare că artista a fost înșelată cu o femeie de 22 de ani, mai tânără cu 23 de ani decât cântăreața. De altfel, chiar înainte de anunțul oficial al despărțirii au existat zvonuri despre faptul că Gerard Pique îi era infidel soției sale.

Acum, spaniolul a fost surprins în compania unei blonde, aflat la o petrecere pentru dezvoltarea sportului, în calitate de CEO al propriei companii, anume Kosmos.

ADVERTISEMENT

Să fie ea oare cea cu care Pique a înșelat-o pe Shakira, după 11 ani de relație? Presa externă spune că femeie întrunește toate descrierile făcute despre presupusa amantă a lui Pique.

Pique și presupusa amantă, fotografiați împreună
Pique și presupusa amantă, fotografiați împreună. Foto telecinco.es

Pique, un petrecăreț de meserie

Despărțirea de Shakira l-a făcut pe Pique să cheltuiască mai mulți bani ca oricând pe petreceri.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru faptul că este un pretrecăreț avid, acum, fotbalistul ar cheltui bani fără măsură atunci când iese în oraș. Ar fi vorba despre „cantități indecente”, conform unui paparazzo spaniol.

„În legătură cu petrecerile lui Pique, să vedem, de 12 ani îl urmăresc și este extrem de cunoscut în Barcelona, petrecerile pe care le face…însă am fost informat că în ultimul timp este complet defazat, cheltuiește extrem de mulți bani la petreceri cu coechipierul său Riqui Puig. Cheltuiește cantități indecente de bani la cluburi și restaurante până în zori!

ADVERTISEMENT

Din informațiile mele, suma pe care o cheltuiește Pique într-o noapte de petrecere diferă în funcție de zi, însă minimum este de 2.000 de euro, de la 2.000 de euro în sus pe zi. Însă astfel de sume sunt nesemnificative pentru Pique”, a declarat Jordi Martin, paparazzi pentru televiziunea Telecinco.

ADVERTISEMENT