Pique, dezvăluiri incredibile! “Fără Ferguson eram terminat”. Cum a intrat în dizgraţia lui Pep

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
22/03/2018, 17:41
Pique, dezvăluiri incredibile! “Fără Ferguson eram terminat”. Cum a intrat în dizgraţia lui Pep

Gerard Pique a petrecut patru sezoane la Manchester United. Internaţionalul spaniol a vorbit recent într-un interviu despre perioada în care a jucat în Anglia şi a declarat că Sir Alex Ferguson i-a schimbat cariera.

“Mă uit la ultimii zece ani ai carierei şi văd că am câştigat Cupa Mondială, Liga Campionilor, La Liga şi Cupa Spaniei. În urmă cu un deceniu eram aproape terminat. Toată viaţa mea putea să fie alta dacă nu era Sir Alex Ferguson. Am ajuns la Manchester United ca un copil şi am plecat bărbat. A fost o nebunie în acel moment pentru că nu mai plecasem niciodată de acasă. A fost un şoc când am ajuns la United”, a declarat Gerard Pique.

Guardiola îşi pierduse încrederea în Pique

Fundaşul central al celor de la Barcelona a vorbit şi despre relaţia sa cu Pep Guardiola. “Când am ajuns eram a patra alegere pe postul de fundaş central. Nu aveau prea mari aşteptări de la mine. Mulţumită lui Pep Guardiola am ajuns să joc alături de Carles Puyol. Totul s-a destrămat în 2012. Nu ştiu de ce. Probabil mi-am pierdut teama care m-a dus la acel nivel. Pep a început să-şi piardă încrederea în mine. Îşi dorea ca jucătorii să fie obsedaţi de fotbal. În acel moment nu înţelegeam asta”, a mai precizat Pique.

Închide ×