Fotbal international

VIDEO. Gerard Pique se desparte de Shakira? Cum a răspuns fotbalistul

UPDATE, ora 18:34 / Gerard Pique a răspuns zvonurilor privind despărţirea de Shakira printr-o postare pe Instagram. El a postat o imagine cu Shakira şi cei doi copii ai săi titrând: "family...
18.09.2017 | 18:35
VIDEO Gerard Pique se desparte de Shakira Cum a raspuns fotbalistul

UPDATE, ora 18:34 / Gerard Pique a răspuns zvonurilor privind despărţirea de Shakira printr-o postare pe Instagram. El a postat o imagine cu Shakira şi cei doi copii ai săi titrând: “family time” 

aw


Fundaşul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, se află pe punctul de a pune capăt relaţiei de şapte ani cu celebra cântăreaţă columbiană Shakira. Presa spaniolă a scris că internaţionalul spaniol şi-a cumpărat o casă în Barcelona în care locuieşte singur. Cei doi s-ar fi despărţit recent din cauza faptului că petrec din ce în ce mai puţin timp împreună.

Presa iberică scrie că Pique ar fi deranjat de faptul că Shakira este extrem de implicată în promovarea ultimului ei proiect muzical. Fotbalistul în vârstă de 30 de ani s-ar fi supărat că Shakira (40 de ani) petrece prea mult timp în concerte şi i-ar fi cerut să mai renunţe la o parte din ele. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pique şi Shakira au doi copii împreună

Deşi cei doi nu au anunţat nimic oficial, un gest făcut la ultimul gol marcat pentru FC Barcelona l-a trădat pe Pique. După ce a marcat în partida cu Espanol Barcelona, scor 5-0, din 9 septembrie, internaţionalul spaniol a ridicat doar trei degete şi nu patru aşa cum făcea de obicei. Pique ridica de obicei câte două degete de la fiecare mână, reprezentând data naşterii sale şi a Shakirei (ambii sunt născuţi la 2 februarie), precum şi numărul membrilor familiei, 4.

Gerard Pique şi Shakira s-au cunoscut în 2010, atunci când artista columbiană a înregistrat melodia oficială a turneului final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Ei au doi copii împreună, Milan în vârstă de patru ani şi Sasha în vârstă de doi ani.