Fotbal international

Pique și Shakira, casă de 5 milioane de euro! FOTO cu locuința de super lux

29.07.2018 | 18:00
Pique și Shakira, casă de 5 milioane de euro! Apropiaţii cuplului sunt impresionaţi de reşedinţa acestora

Pique și Shakira, casă de 5 milioane de euro! Cele două superstaruri locuiesc într-o vilă din Barcelona care se învârte după soare. Peste 800 de metri pătrați are reședința. În interior se găsesc nu mai puțin de 12 camere, 4 băi și, culmea, două bucătării. Curtea este una cu adevărat impresionantă, dar ceea ce i-a lăsat cu gura căscată pe prietenii celor doi sunt piscinele. Cea exterioară are un sistem incredibil care se adaptează în funție de temperatura de afară, în timp ce apa din piscina interioară este ventilată la fiecare 45 de secunde.

De altfel, Pique si Shakira reprezintă unul dintre cele mai populare cupluri din lumea sportului. De remarcat că în ultimul an, presa iberică a speculat din plin pe seama racirii relatiei celor doi. Cu toate acestea, jucătorul Barcelonei a infirmat de fiecare dată zvonurile unei despărțiri. La fel a făcut-o și interpreta columbiană, care a precizat că este mai fericită ca niciodată și că relația cu soțul ei este una perfectă.  Shakira si Pique au și doi copii, Milan si Sasha.

Pique și Shakira, casă de 5 milioane de euro!

Născut chiar în Barcelona, Pique a ajuns să evolueze pentru gruparea catalană abia în 2008, după o aventură de aproape 4 ani la Manchester United. Între timp a bifat 275 de partide în tricoul Barcei, formaţie pentru care a şi marcat de 23 de ori. La începutul anului, pe 18 ianuarie, Pique a semnat prelungirea contractului pentru încă patru ani de zile.

102 meciuri are Pique în tricoul echipei naţionale a Spaniei

Tags: