Sport

Piramida „greilor” a trecut „cântarul”! S-au tras la sorți luptele. OSS Fighters, în parteneriat cu Superkombat, „produce” vineri o super-gală cum n-a mai avut loc în România în ultimii 8 ani! EXCLUSIV

06.02.2020 | 21:42
Piramida „greilor” a trecut „cântarul”! S-au tras la sorți luptele. Cristian Ristea îl va întâlni pe Thomas Froschauer
ADVERTISEMENT

Vineri, 7 februarie, la Sala Polivalentă din București, de la ora 20:00, va avea loc un eveniment din lumea dură a sporturilor de contact, de o amploare care nu s-a mai întâlnit în România în ultimii 8 ani.

Piramida „greilor” a trecut „cântarul”! S-au tras la sorți luptele. OSS Fighters, în parteneriat cu Superkombat, „produce” vineri o super-gală de lupte cum n-a mai avut loc în România în ultimii 8 ani

Promoția OSS Fighters, în parteneriat cu Superkombat, aduce o piramidă internațională de „grei” (și la propriu, și la figurat!), cu sportivi din 8 țări, cu premii totale de 35.000 de euro și super-fight-uri internaționale cu sportivi de top din România și adversari de categoria A.

ADVERTISEMENT

Atracția principală va fi o piramidă la categoria grea, cu reguli de K1, în care vor lupta 8 sportivi de top. Nivelul tehnic al acestei piramide poate concura cu orice promoție de top din lume și aduce în ring nume mari din lumea kickboxing-ului.

„Mi-am dorit să aduc o piramidă de grei cu premii importante, așa cum nu s-a mai făcut de ani de zile. Continuăm astfel seria de evenimente de top în care avem și sprijinul președintelui Superkombat, Eduard Irimia” – Marius Gheorghe, președinte OSS Fighters

Cine cu cine se luptă în „primul tur” al piramidei „greilor”

Joi seară a avut loc cântarul oficial și tragerea la sorți a luptelor, coordonată de organizatorii care au făcut posibil acest eveniment: Marius Gheorghe (președinte OSS Fighters), Lucian Tudose (vicepreședinte OSS Fighters), Eduard Irimia (președinte Superkombat, partener OSS Fighters), George Drăgan (co-organizator al galelor OSS Fighters, președinte Asociația Tomis Antidrog Constanța), Alex Filip (reprezentant al CS Shark Gym Constanța, promoter al evenimentului).

ADVERTISEMENT

Legendarul arbitru japonez Atsushi Onari (vezi galeria foto!), care a condus cele mai tari meciuri din K1, Enfusion sau Glory (printre care, în decembrie anul trecut, lupta dintre Rico Verhoeven și Badr Hari) și cunoscutul arbitru român Cezar Gheorghe le-au explicat luptătorilor și antrenorilor acestora cum se vor desfășura meciurile, „protocol” obișnuit la un cântar oficial.

Au fost 4 „capi de serie”, ca să folosim un termen din fotbal, și anume: Cristian Ristea (România), Fabio Kwasi (Olanda), Clyde Brunswijk (Surinam), Giannis Stoforidis (Grecia), care au fpost „împerecheați” cu 4 luptători de catdegorie A: Marco Pisu (Italia), Bugra Erdogan (Turcia), Enver Sljivar (Bosnia), Thomas Froschauer (Austria). (Vezi galeria foto!)

ADVERTISEMENT

Sorții au stabilit perechile din „primul tur” și ordinea luptelor. Învingătorii „urcă” în semifinale și apoi finala va stabili marele câștigător.

  1. Cristian Ristea – Thomas Froschauer
  2. Giannis Stoforidis – Enver Sljivar
  3. Clyde Brunswijk – Marco Pisu
  4. Fabio Kwasi – Bugra Erdogan
ADVERTISEMENT

Campionul mondial Amansio Paraschiv, în main eventul super-fight

În cadrul evenimentului de mâine seară pasionații artelor marțiale vor putea urmări și 5 super-fight-uri având în prim plan pe campionul mondial Amansio Paraschiv.

Alexandru Radnev (România) – Milan Miko Dasic (Serbia) / +95 kg
Ștefan Orza (România) – Serghei Zanosiev (Republica Moldova) / 70 kg
Adrian Maxim (România) – Said Malek (Maroc) / 66 kg
Claudiu Alexe (România) – Petros Vardakas (Grecia) / 86 kg / co-main event
Amansio Paraschiv (România) – Mohamed El-Mir (Danemarca) / 72,5 kg / main event

  • „Am acceptat anul trecut să fiu alături de promoția OSS FIGHTERS pentru că am găsit aici o echipa dinamică care dorește să accepte idei din experiența acumulată în timp și deasemenea să dezvolte fenomenul început în urmă cu 15 ani” – Eduard Irimia, președinte Superkombat
  • „Vă garantez că gala de vineri seasră este un exemplu de producție internațională așa cum vedeam în urmă cu ani de zile la televizor pe la alții. Recomand celor care vor să fie martori la un spectacol de producție combinat cu meciuri de top să vină la Sala Polivalentă vineri seară” – Eduard Irimia, președinte Superkombat.
  • „În prezent sunt implicat în mai multe producții cinematografice la nivel internațional, iar în iunie voi fi producătorul filmului «Cage Warrior», care se va filma în România și în care își va face debutul ca actor Alex Bodi, care va fi urmat de Ristea, Stoforidis, Kwasi și Brunswijk, pe care i-am ales să înceapă o carieră la Hollywood” – Eduard Irimia
  • 35.000 de euro însumează premiile galei organizate de OSS Fighters vineri seară, la Sala Polivalemtă din București, începând cu ora 20:00
ADVERTISEMENT