ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Pîrvulescu nu se lasă. “Am trimis cerere de intervenţie la Poliţia Tîrgu Jiu şi DNA”

Pîrvulescu vrea drepatte. Chiar dacă Ion Călinoiu, membru al Adunării Generale a gorjenilor, a declarat că nu sînt dovezi împotriva lui Eugen Pîrvulescu care să-l incrimineze de balt, la...
Autor: Daniel Vlad | 01.05.2015 | 10:20
Pîrvulescu nu se lasă.

Pîrvulescu vrea drepatte. Chiar dacă Ion Călinoiu, membru al Adunării Generale a gorjenilor, a declarat că nu sînt dovezi împotriva lui Eugen Pîrvulescu care să-l incrimineze de balt, la meciul cu U Cluj, preşedintele suspendat al formaţiei Pandurii susţine că va merge în instanţă.

ADVERTISEMENT

“Nu mă interesează această declaraţie a domnului Călinoiu. Pe mine nu mă încălzeşte cu nimic. Imaginea mea a fost făcută ţăndări după ce am fost acuzat de blat, iar eu vreau să mi se facă dreptate.

Vreau să vă anunţ că am trimis o cerere de intervenţie către Poliţia Tîrgu Jiu şi către DNA Bucureşti. Vreau ca cele două instituţii să se implice în cazul meu şi să caute adevărul. Dacă sînt vinovat sînt gata să suport toate consecinţeie, însă dacă nu sînt vinovat, atunci aştept să se ia unele măsuri drastice”, a declarat Pîrvulescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!