Fotbal intern

Piscitelli și Bru au ajuns în cantonamentul lui Dinamo! „Vreau să fiu Spiderman”. FOTO EXCLUSIV

28.06.2019 | 22:21
Piscitelli si Bru au ajuns in cantonamentul lui Dinamo Vreau sa fiu Spiderman FOTO EXCLUSIV

Portarul Ricardo Piscitelli și mijlocașul Kevin Bru au ajuns în cantonamentul lui Dinamo din Marbella, iar FANATIK are primele imagini cu cele mai recente achiziții făcute de gruparea din Ștefan cel Mare. 

Piscitelli și Bru au ajuns în cantonamentul lui Dinamo

Ricardo Piscitelli este un portar format la juniorii lui AC Milan, transferul său la Dinamo fiind anunțat în exclusivitate de FANATIK. Italianul a avut și un mesaj pentru fanii lui Dinamo prin intermediul site-ului nostru: „Vreau să fiu Spiderman în poartă!”. Kevin Bru poate evolua pe orice post de la mijlocul terenului, iar dinamoviștii l-au transferat din postura de jucător liber de contract. CV-ul său este unul cât se poate de interesant, acesta evoluând de-a lungul carierei la Rennes, Dijon sau Apollon Limassol.

Cei doi vor începe pregătirile alături de noii lor colegi și vor avea șansa de a-i demonstra lui Eugen Neagoe în cantonamentul din Marbella dacă merită sau nu să fie titulari în debutul sezonului ce va lua startul pe 13 iulie.

Piscitelli si Bru pot incepe treaba la Dinamo
Piscitelli si Bru pot incepe treaba la Dinamo

Dinamo a jucat recent un amical cu Linfield, pe care l-a câștigat cu 2-0 prin golurile marcate de Mattia Montini și Daniel Popa. „Câinii” și-au aflat în cursul zilei de vineri programul competițional. Vor avea un start de foc. În prima etapă joacă în deplasare cu Viitorul, pentru ca o săptămână mai târziu să aibă meci acasă cu U Craiova. În cea de-a treia etapă, Dinamo se va duela cu CFR Cluj. Primul adversar accesibil vine abia în etapa a 4-a, nou-promovata Academica Clinceni. Derby-ul cu FCSB este programat în prima săptămână din luna octombrie.

Dinamo abordează noul sezon cu schimbări masive, nu doar de lot, ci și la nivel administrativ. Florin Prunea este noul președinte al clubului, iar Eugen Neagoe i-a luat locul pe bancă lui Mircea Rednic. În duelul cu Linfield, Neagoe a folosit încă din primul minut patru jucători transferați în această vară: Straton, Bejan, Sin și Răuță.