Life

Pisicile chiar au nouă vieți! Cum a supraviețuit o felină după ce a căzut de la etajul 6

Pisicile chiar au nouă vieți! Cum a supraviețuit un animal după ce a căzut de la etajul 6 al blocului unde stă cu stăpânii săi!
29.05.2023 | 17:49
Pisicile chiar au noua vieti Cum a supravietuit o felina dupa ce a cazut de la etajul 6
Pisicile chiar au nouă vieți! Foto: Nation Thailand
ADVERTISEMENT

Pisicile chiar au nouă vieți! O felină a dovedit acest lucru după ce a căzut de la etajul șase. Nu numai că nu a pățit nimic, dar a provocat și multe daune în urma sa.

Pisicile chiar au nouă vieți! Cum a supraviețuit o felină unei căzături

Pisica în cauză a demonstrat că felinele au nouă vieți. Shifu este numele pisicii care a devenit subiect de știre. Aceasta a reușit să supraviețuiască după căzătură.

ADVERTISEMENT

Ba chiar a spart geamul din spatele mașinii, iar aceasta arăta de parcă fusese lovit de o altă mașină sau de parcă autovehiculul fusese implicat într-un accident.

De fapt, realitatea arăta că o pisică a fost cea care a făcut țăndări geamul mașinii. Shifu a dovedit că are nouă vieți după ce a căzut de la etajul șase, unde locuiește cu stăpânii săi.

ADVERTISEMENT

Nu se știe ce a făcut-o pe felină să comită acest gest extrem, dar cert este să stăpânii sunt fericiți că animalul lor nu a pățit nimic.

Proprietarul mașinii, șocat de vestea că o pisică i-a stricat-o

Nu la fel se poate spune despre proprietarul mașinii avariate, care trebuie să o repare acum. Acesta a aflat cu stupoate că cel care i-a avariat mașina era un pisic foarte gras.

ADVERTISEMENT

Shifu are 8,5 kilograme, așa că nu este de mirare că geamul mașinii s-a spart sub greutatea lui. O minune este însă că pisica nu a fost lovită de cioburile de la acesta.

 ”Administratorul m-a sunat la 7 dimineața și mi-a spus că o pisică a căzut pe mașina mea. Am fost confuz.

ADVERTISEMENT

Pisica aceea cântărea 8,5 kilograme și mi-a spart geamul mașinii”, a spus proprietarul mașinii, conform Daily Star.

Pisica care a dovedit că felinele au nouă vieți se simte mai bine acum. „Shifu se descurcă bine. Mănâncă, bea, ca în mod normal. Corpul lui nu are răni sau vânătăi, cu excepția absenței a două dintre gheruţe”, au mai spus și proprietarii.

ADVERTISEMENT