News

Pistă de atletism dreptunghiulară de 120.000 de euro montată pe un stadion din România! „E de Cartea Recordurilor”

Pistă de atletism dreptunghiulară de 120.000 de euro montată pe un stadion din România, mai exact în Blaj
06.11.2021 | 21:55
Pista de atletism dreptunghiulara de 120000 de euro montata pe un stadion din Romania E de Cartea Recordurilor
Imagine cu pista de atletism dreptunghiulară. Sursa foto - facebook Gheorghe Valentin Rotar
ADVERTISEMENT

A devenit oficial – primăria municipiului Blaj a finalizat modernizarea unui teren de fotbal, dar şi a unei piste de atletism. Edilul nu a ezitat o clipă și a semnat un decont de 260.000 de euro pentru întreaga afacere.

După care nu a ezitat o clipă și a anunțat totul pe rețelele de socializare. Nu toată lumea s-a bucurat de reușita primarului și mulți au găsit câteva „defecte”

ADVERTISEMENT

Pistă de atletism dreptunghiulară de 120.000 de euro

„Stadionul CIL, complet reamenajat, dotat cu pistă de alergare modernă, gazon nou şi instalaţie subterană de irigare!

O investiţie în valoare de 260.000 de euro!”, a anunţat primarul Gheorghe Valentin Rotar pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Interesant este că din imaginile postate de primar pista de atletism este aproape dreptunghiulară. De altfel, de aici au plecat și comentariile ironice din mediul online.

Între timp, o persoană a întrebat dacă sunt conforme arcele de cerc ale pistei, iar primarul nu a ezitat și a răspuns simplu că ”nu sunt”.

ADVERTISEMENT

„Aşa ne-a permis terenul. Terenul şi pista sunt pentru amatori, avem un alt stadion care este în reabilitare (pe CNI) care îndeplineşte toate condițiile pentru fotbal şi atletism”, a răspuns primarul din Blaj.

„Pistă dreptunghiulară pe care nu se pot desfaşura evenimente sportive. Bătaie de joc! Dar Bravo domnule primar! Poate pe următoarea o faceţi triunghiulară ca să fie la mişto”, a comentat, ironic, o altă persoană

ADVERTISEMENT

„E de Cartea Recordurilor! Prima pistă dreptunghiulară din lume”, a afirmat un alt internaut.

Comentariile nu l-au supărat prea tare pe primarul Gheorghe Rotar. Edilul a anunțat și alte investiţii pentru municipiul Blaj.

”La începutul anului viitor vom amenaja, în jurul pistei de atletism, un sistem de iluminat de tip nocturnă, pentru alergare şi pentru terenul de fotbal.

Stadionul CIL va fi folosit de toţi iubitorii de sport din Blaj, legitimaţi la cluburi sportive sau amatori de mişcare!

Urmează finalizarea Sălii Polivalente, amenajarea peisagistică a exteriorului acesteia, construirea hotelului pentru sportivi, amenajarea falezei (cu piste de biciclete, zonă de promenadă, iluminat public, pod pietonal) – în fapt reconversia funcţională a malurilor Târnavei Mari.  

La final, în cartierul Veza, Blajul va beneficia de o infrastructură sportivă şi de agrement de nivel european, probabil una dintre cele mai moderne din ţară!”, a mai spus primarul.

ADVERTISEMENT