Fotbal intern

LOVITURĂ pentru Condescu şi Mititelu! Craiova tremură

Fostul manager general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, nu uită şi nu iartă. Deşi a  declarat în nenumărate rînduri că vrea binele clubului craiovean, actualul selecţioner nu a...
08.02.2014 | 15:12
LOVITURA pentru Condescu si Mititelu Craiova tremura

Fostul manager general al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, nu uită şi nu iartă. Deşi a  declarat în nenumărate rînduri că vrea binele clubului craiovean, actualul selecţioner nu a renunţat nici în ruptul capului la datoria de 7.000.000 de euro, pe care pretinde că Adrian Mititelu o are către el, după ce l-a dat afară de la Craiova. În aceste condiţii, FANATIK.RO a aflat că Piţi s-a trecut, oficial, la Tribunalul de la Braşov, pe lista creditorilor, alături de alţi foşti angajaţi ai lui Mititelu şi cere intrarea în faliment a alb-albaştrilor.

“Ăsta e Piţurcă! A cîştigat în primă fază la comisiile FRF, cu ajutorul lui Manu, iar acum vrea să nenorocească defintiv cel mai important brand al fotbalului din Oltenia. Am aflat că Piţi le-a spus apropiaţilor, de cîte ori a avut ocazia, că nu se lasă pînă nu îl va nenoroci defintiv pe Adrian Mititelu. Planul său e să ceară falimentul înainte ca planul de reorganizare să treacă. Însă, din păcate, nu pe Mititelu îl nenoroceşte, ci îi va nenoroci pe suporterii acestei echipe, pe care a încercat de multe ori să îi întoarcă împotriva propriului lor club. În locul lui Piţurcă, mi-ar fi ruşine să mai dau ochii cu suporterii Ştiinţei, după ce  el s-a făcut de rîs la Craiova. A fost singurul antrenor din istoria acestei echipei care a mîncat bătaie de trei ori consecutiv, pe Ion Oblemenco, cu 30.000 de spectatori în tribune. Nu uitaţi că a pierdut cu Gloria Bistriţa, Oţelul Galaţi şi FC Vaslui, deşi stadionul era plin ochi”, ne-a spus un oficial al alb-albaştrilor.

Victor-Piturca

Tags: