Piţurcă: “Mutu să o PUNĂ pe mă-sa, pe fii-sa pe facebook!”

Piţurcă a vorbit la Dolcesport miercuri seară şi a lansat un atac suburban la adresa lui Mutu!...
20.11.2013 | 22:01
Piturca Mutu sa o PUNA pe masa pe fiisa pe facebook
ADVERTISEMENT

Piţurcă a vorbit la Dolcesport miercuri seară şi a lansat un atac suburban la adresa lui Mutu!

“Mi-aş fi dorit foarte mult să ne calificăm. Nu am reuşit, am avut momente minunate în această campanie, am ajuns şi la baraj. Noi nu ne-am apărat, am vrut să fim la timona jocului. Consider că la Atena trebuia să facem un joc de aşteptare, un joc de uzură. Aici cred că am greşit Dar am atacat ca acum doi ani, în Austria, cînd am jucat ofensiv şi i-am bătut cu 3-1. Nu a fost tactica total greşită pentru că totuşi am reuşit să marcăm, iar grecilor li s-a făcut cadou un gol. Arbitrul ne-a omorît şi la Pireu şi la Bucreşti. Am avut penalty neacordat la 1-1. La Pireu, în minutul 1, Marica era singur singurel la opt metri, care putea decide meciul. Ce? Grecii au avut ocazii la ei acasă pînă în minutul 75?”, a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

“Mutu şi Chivu nu s-au calificat opt ani la rînd”

“Maxim e ca un copil al meu, eu l-am descoperit, eu l-am adus la echipa naţională. Aseară, Maxim a dat o centrare de gol, dar nimeni nu a atacat mingea. În zilele următoare o să-mi zic părerea despre acest om, despre Mutu. Este lipsit de cel mai elementar bun simţ, de caracter. Eu îi ştiam caracterul foarte bine, ştiu cine este. Minciunile pe care le debitează se vor răsfrînge asupra lui. Declaraţii de genul că sînt învechit… Daca este aşa… Mutu este o epavă şi nu mai este convocat. Toate minciunile pe care le debitează se vor răsfrînge asupra lui, însă la caracterul şi tupeul pe care le are, nu cred că va înţelege nimic. Opt ani la rînd, cu Mutu, cu Chivu, tineri, naţionala nu s-a calificat la rînd. Am venit eu, am reuşit să-i adun şi nu ne-am calificat. Dacă metodele mele sînt învechite acum, cînd este epavă, e problema lui. Dar a făcut o mare greşeală că m-a jignit pe Facebook! Să o pună pe maică-sa, pe nevastă-sa, pe soră-sa, pe fetele lui pe facebook, nu pe mine!, a adăugat selecţionerul.

ADVERTISEMENT

“Goian şi Raţ au greşit la golul de la Bucureşti”

“Înaintea meciului cu Ungaria, spune că am început să vorbesc eu despre populaţie, suprafaţă. Iordănescu ţinea cuvîntări de genul ăsta, dar nu e rău. Eu însă nu fac aşa ceva, că dacă aş face nu mi-ar fi ruşine să recunosc. El minte! Mi l-aş fi dorit pe Radu Ştefan, care e unul dintre cei mai buni fotbalişti români, dar nu poţi face nimic cu cei care nu vor să vină la echipa naţională. Pe Rădoi nu eu l-am descoperit? Nu eu l-am adus la Steaua? El a renunţat de pe vremea lui Răzvan, nemulţumit de ceea ce se întîmpla în fotbalul românesc. Măţel avea probleme fizice de cînd s-a prezentat la lot, dar nu vreau să intru în detalii. Şi el a fost vinovat la gol, însă şi Goian şi Raţ au greşit. Ei trebuiau să strîngă mai bine”, a declarant Piţurcă la Dolce Sport.

“Olanda n-a ieşit din jumătatea ei”

“Grecii n-au ieşit din propria jumătate, cînd au scăpat puţin au dat gol. Aşa s-a întîmplat şi cu Turcia şi cu Olanda. Pe mine mă interesează foarte puţin treaba cu schimbarea. Nu am avut şansa să trecem de această puternică echipă a Greciei. Tot timpul s-a vorbit şi s-au strigat demisii… Nu e normal ca jucătorii care vin după accidentări să petreacă, cum s-a întîmplat cu Pintilii sau Chipciu, dar nu ştiu ce program aveau ei. Poate erau în timpul liber”, a încheiat selecţionerul.

ADVERTISEMENT