Fotbal intern

Piți i-a adus peste 1.000 de lei unui parior după Gaz Metan – U Craiova 2-3! Mesajul original de pe bilet: ”Forza Pițurcă”

21.09.2019 | 08:44
Piti ia adus peste 1000 de lei unui parior dupa Gaz Metan  U Craiova 23 Mesajul original de pe bilet Forza Piturca

Antrenorul Victor Pițurcă i-a adus peste 1.000 de lei unui parior după meciul Gaz Metan – Universitatea Craiova 2-3, primul din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1. Oltenii au obținut ptimul succes sub conducerea noului tehnician, după ce în runda precedentă fuseseră învinși pe teren propriu de FCSB.

Piți i-a adus peste 1.000 de lei unui parior după Gaz Metan – U Craiova 2-3

După eșecul din derby, oltenii s-au regrupat și au plecat extrem de motivați la meciul de la Mediaș, care se anunța a fi unul extrem de dificil. Și așa a și fost, dar în cele din urmă s-a încheiat Gaz Metan – U Craiova 2-3, iar elevii lui Victor Pițurcă i-au băgat în buzunar unui parior peste 1.000 de lei. Însă, acest nu a fost lipsit și de emoții, gazdele fiind aproape de a-l încurca.

Un timișorean a ales să investească suma de 125 de lei la meciul Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova și a mizat pe succesul oltenilor atât la pauză, cât și la final, combinat cu varianta că se vor marca peste trei goluri, la o cotă de 9,38. Dacă aceasă ultimă alegere a ieșit încă din prima parte a reprizei secunde, pariorul a avut mari emoții cu victoria echipei lui Victor Pițurcă.

Jucătorii Universității Craiova salutând galeria la finalul meciului câștigat cu Gaz Metan

Bogdan Vătăjelu i-a salvat biletul pariorului

Oltenii au deschis scorul repede prin tânărul Luis Nițu, dar s-au văzut egalați spre finalul primei reprize de Dumitru Cardoso și în acel moment pariorul nostru putea arunca biletul. Însă, un minut mai târziu, el a fost salvat de trasorul lui Bogdan Vătăjelu, cel mai bun jucător de pe teren, care s-a oprit în vinclul porții lui Răzvan Pleșca. Craiova a mai punctat odată în partea secundă, dar Gazul nu a renunțat. Gazdele au avut un penalty neacordat la un fault a lui Pigliacelli la Ely Fernandes, iar apoi au redus din diferență prin Neluț Roșu.

Spre fericirea norocosului parior partida Gaz Metan Mediaș – Universitatea Craiova s-a încheiat 2-3, iar el a încasat suma de 1.116,69 de lei. La finalul jocului, Victor Pițurcă l-a certat pe portarul Mirko Pigliacelli și l-a lăudat pe Alexandru Cicâldău. În schimb, Edi Iordănescu a criticat arbitrajul și a acuzat ofsaid la primul gol al oaspeților și penalty-ul neacordat la Ely Fernandes.