Transferul lui Găman la Ittihad, pe masa DNA! Piţurcă joacă periculos

Astra are mari probleme financiare, de la condamnarea patronului Ioan Niculae. Giurgiuvenii îşi pun mari speranţe în transferul lui Constantin Budescu, ofertat atît de Steaua, cît şi de Al Ahli Doha, din Qatar.

Totuşi, pînă la oficialiyarea mutării lui Budescu, girugiuvenii iau o mare gură de aer în această săptămînă, reuşind să dea o lovitură la care nu mai sperau. Aflat în ultimele 6 luni de contract, fundaşul Valerică Găman, autorul golului victoriei Astrei din prelungirile partidei cu Steaua, va fi transferat pe o sumă frumuşică la Al Ittihad!

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate încă din luna decembrie - vezi detalii aici, ca Găman ţinteşte un transfer la Ittihad, odată cu revenirea pe banca tehnică a arabilor a lui Victor Piţurcă, în ciuda faptului că a fost ofertat atît de Steaua, cît şi de Ashdod, din Israel!

Cum ajunge Găman la Ittihad

Tehnicianul român a revenit luni în ţară, după semifinala pierdută în Cupa Prinţului, iar sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Piţi va parafa transferul în aceste zile, urmînd a reveni la Jeddah cu tot cu Găman. Afacerea este una extrem de benefică pentru toate părţile româneşti implicate în tranzacţie!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Astra ar urma să încaseze jumătate de milion de dolari pentru un fotbalist pe care îl pierdeau gratis în vară, în timp ce fundaşul va încasa un salariu şi o primă de instalare consistentă pentru contractul de 3 ani pe care îl va semna, suma totală fiind de circa 1,5 milioane de dolari!

Iar toate acestea se întîmplă, coincidenţă sau nu, la doar o lună după ce s-a aflat că Victor Piţurcă "a dat o mînă de ajutor Astrei", aşa cum a explicat antrenorul la acea vreme faptul că  Astra i-a cedat o creanţă de 200.000 de euro din drepturile TV ce urmează a fi încasate de giurgiuveni în această lună, ca "returnare a unui împrumut."

Găman şi Piţurcă, subiectul unei plîngeri penale

Găman a ajuns la Astra după un periplu la Dinamo, dar în baza unei dezlegări în alb pe care Adrian Mititelu i-o dăduse lui Victor Piţurcă în vara lui 2010, ca garanţie la banii aduşi de antrenor la Universitatea Craiova în acea vreme. Practic, oltenii n-au încasat niciun leu pe Găman, care a semnat liber cu Dinamo, alături de Bărboianu şi apoi apoi cu Astra, tot liber de contract.

Tot scandalul dezlegărilor în alb face obiectul unui dosar penal, în care Curtea de Apel Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale şi continuarea cercetărilor de către DNA, dosarul fiind clasat de procurori în primă fază.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Găman

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695