Sport
notix pixel id

„Piticul” care și-a făcut loc printre giganți! Alex Mitriță, gol cu capul în România – Armenia. Foto

Alex Mitriță a marcat un gol cu capul în România - Armenia.
11.10.2021 | 22:26
„Piticul” care și-a făcut loc printre giganți! Alex Mitriță, gol cu capul în România - Armenia. Foto
ADVERTISEMENT

Deși este cel mai mic jucător de pe teren, Alexandru Mitriță nu a avut nicio problemă în a deschide scorul pentru România în duelul cu Armenia, cu capul, lucru atipic pentru un jucător de statura sa.

La bucuria după gol, Mirel Rădoi a fost surprins râzând și felicitându-l pe Alexandru Mitriță, pentru golul său, la care adversarii nu se așteptau, dovadă fiind și marcajul precar pe care jucătorul lui PAOK l-a avut cornerul respectiv.

Alex Mitriță, gol cu capul în România – Armenia

Alexandru Mitriță a reușit să deschidă scorul în duelul dintre România și Armenia, în minutul 26 al confruntării, cu o lovitură de cap, după o centrare perfectă a lui Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

Faptul că este cel mai mic jucător de pe teren, i-a adus un avantaj lui Mitriță, care nu a fost marcat corespunzător de către armeni la acel corner, iar „tricolorii” au profitat la maxim de greșeala adversarilor, în uralele fanilor de pe „Ghencea”.

Tot Alexandru Mitriță putea majora scorul la cinci minute distanță de primul gol. Acesta a fost lansat perfect de căpitanul Vlad Chiricheș și rămas singur cu portarul armenilor nu l-a putut învinge, goalkeeperul respingând mingea în corner.

ADVERTISEMENT

„Adversarul nu ne-a pus probleme, pentru că noi am știut ce să facem cu mingea atunci când am condus.

Mitriță și Hagi s-au mișcat foarte bine în această repriză, controlăm meciul. Totuși, Armenia rămâne periculoasă”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 1,65 de metri are Alex Mitriță

„Am multe de demonstrat!”

Alex Mitriță a fost convocat din nou în naționala României după o pauză de un an și a recunoscut că are poftă de joc și vrea să demonstreze că merită să joace pentru „tricolori”.

„Mă bucur că a revenit la echipa națională după o pauză de un an. Sunt foarte fericit, cred că orice jucător își dorește să joace pentru echipa națională.

ADVERTISEMENT

Am multe de demonstrat în fotbalul european, dar și pentru națională.

Am fost plecat multă vreme din Europa, acum am revenit și vreau să demonstrez că pot să fac față la un nivel bun și la echipa de club și la echipa națională”, a spus Alexandru Mitriță în cadrul unui interviu pentru FRFTV.

  • 7.000.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Mitriță, conform transfermarkt.com
  • 26 de ani are Alexandru Mitriță
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik