Răzvan Raţ la Al Ittihad!? “E adevărat, Piţurcă l-a ofertat”

Adrian Dumitru   
în Stiri sportive
21/10/2014, 10:04
Răzvan Raţ la Al Ittihad!? “E adevărat, Piţurcă l-a ofertat” GALERIE FOTO

PIŢURCĂ. Un tricolor este foarte aproape de Arabia Saudită! Este vorba de Răzvan Raţ, care este în negocieri cu noua formaţie a lui Victor Piţurcă, Al Ittihad! Informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO este confirmată şi de către Ion Raţ, tatăl fotbalistului de la PAOK Salonic!

PIŢURCĂ. După ce Costel Gâlcă a confirmat interesul lui Victor Piţurcă pentru transferul lui Cristian Tănase, surse din anturajul fostului selecţioner au dezvăluit pentru FANATIK.RO că urmează încă o mutare de top la Al Ittihad! Piţurcă forţează acum achiziţionarea lui Răzvan Raţ, fundaşul stînga care tocmai a atins borna celor 100 de meciuri în tricoul naţionalei! “Piţurcă a specificat, în cadrul negocierilor, că doreşte să schimbe actualii stranieri din lotul lui Al Ittihad ca să cîştige titlul şi să atace Cupa Campionilor a Asiei în sezonul următor. Primii doi sînt Tănase şi Răzvan Raţ, dar în privinţa ultimului nu e nimic parafat, nu putem spune că afacerea e sigură”, au precizat, pentru FANATIK.RO, apropiaţii fostului selecţioner.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Primul transfer al lui Piţurcă la arabi!

razvan_rat_or-600x400

Undă verde de la PAOK! Salariu fabulos pentru Raţ

PIŢURCĂ. Chiar dacă nu e nimic parafat, există totuşi şanse mari ca trazacţia să se realizeze. În primul rînd, Răzvan Raţ şi-a dat, neoficial, acceptul pentru a pleca, în timp ce grecii aşteaptă o ofertă bună pentru a se despărţi de jucătorul român. Al doilea aspect important este reprezentat de salariul imens oferit de Al Ittihad pentru Raţ. “Cei de la PAOK l-au acontat gratis pe Raţ şi i-au oferit un contract pe doi ani. Dacă grecii primesc 500.000 euro, Raţ poate pleca fără nici o problemă. Aici este discuţia, în timp ce salariul fundaşului stînga urmează să fie în jur de un milion de euro pe sezon la noua echipă a lui Piţurcă”, au specificat sursele FANATIK.RO.

Citeşte şi: Piţi către arabi: “Primă specială cu Reghe!”

Raţ senior confirmă! “Ştiu de interesul lui Piţurcă”

PIŢURCĂ. Informaţiile obţinute de FANATIK.RO au fost confirmate de către părintele fundaşului. “Ştiu ceva de interesul lui Al Ittihad, dar nu cunosc detalii. Însă, la cum se simte şi joacă în Grecia, nu pot spune că transferul este făcut. Important este că îi merge bine în Grecia, deşi de la o anumită vîrstă trebuie să te gîndeşti şi la bani”, a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Ion Raţ.

“Piţurcă mi-a transmis că vrea să schimbăm toţi stranierii din echipă şi să aducem alţii mai valoroşi. Sînt decizii tehnice care nu mă privesc, e treaba lui”

Al Balawi, preşedinte Al Ittihad

7

6 cluburi a bifat Răzvan Raţ de-a lungul carierei: Rapid, Bacău, Şahtar, Rayo Vallecano, West Ham, PAOK Salonic.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Închide ×