Carousel hot news

Atac la Piţi! “Sper ca acum convocările să fie pe merit”

Mijlocaşul lui Aris Limassol, Maximilian Nicu, laudă instalarea lui Anghel Iordănescu la echipa naţională a României şi critică modul în care Victor Piţurcă facea convocările în perioada...
Autor: Mirela Apostol | 01.11.2014 | 17:17
Atac la Piţi!

Mijlocaşul lui Aris Limassol, Maximilian Nicu, laudă instalarea lui Anghel Iordănescu la echipa naţională a României şi critică modul în care Victor Piţurcă facea convocările în perioada cînd ocupa postul de selecţioner.  Max a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO că puţinele momente pe care le-a petrecut la naţională sub comanda lui Piţurcă nu au fost extraordinar de frumoase.

maxxxx

Anghel Iordănescu este un antrenor foarte bun, am auzit de dînsul numai lucruri de bine şi sînt sigur că poate califica România la Euro 2016. Sînt de părere că Piţurcă nu mai putea să aducă un plus de valoare echipei, în schimb, orice antrenor nou poate să facă asta.  Avem echipă foarte bună si sînt şanse reale să ne calificăm mai departe. În momentul de faţă eu nu merit să fiu convocat, nu am mai jucat şi nu cred că este momentul, dar dacă o să joc la echipa de club şi o să am evoluţii bune, o să aştept convocarea. Sper ca noul selecţioner să facă convocările după merit şi nu după alte considerente”, a spus Maximilian Nicu pentru FANATIK.RO.

3 selecţii la echipa naţională are Max Nicu

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!