“Le-am predat o lecţie! Avem drum deschis spre Brazilia!”

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat mulţumit de jocul tricolorilor, la finalul victoriei cu Ungaria, scor 3-0: "E o seară fericită pentru noi! A fost un meci mai special, e o victorie mare...
06.09.2013 | 23:09
Leam predat o lectie Avem drum deschis spre Brazilia
ADVERTISEMENT

Selecţionerul Victor Piţurcă s-a arătat mulţumit de jocul tricolorilor, la finalul victoriei cu Ungaria, scor 3-0: “E o seară fericită pentru noi! A fost un meci mai special, e o victorie mare ce ne deschide un drum uriaş spre Brazilia! Aveam mare nevoie de ea! E victoria băieţilor, au jucat fantastic! Dar nu pot să mă bucur foarte mult, pentru că trebuie să pregătesc jocul cu Turcia, care are un antrenor nou foarte bun! Am căştigat 4 puncte azi, nu 3, pentru că am înscris 3 goluri şi golaverajul contează! Dar şi o victorie cu 1-0 mă mulţumea! Am predat o lecţie ungurilor, după ce în tur , chiar dacă am fost mai buni, puteam să şi pierdem!

Despre golul marcat în minutul 2: “Am avut şansă că am marcat repede, a reprezentat un atu mare pentru noi! Ne-am făcut meciul mai uşor”

ADVERTISEMENT

Despre meciul cu Turcia: “Dacă învingem Turcia sîntem 95% la baraj! A venit un antrenor excepţional la ei, sigur va fi infinit mai greu decît cu Ungaria, pentru că au jucători de mare valoare! L-am învins pe Terim în trecut, am învins şi Turcia în tur, sper să îi mai înving încă o dată! Trebuie să ne revenim fizic, dar mai ales psihic! Pentru că am avut mai mereu probleme la al doilea joc!”

Despre atmosferă: “A fost excepţională! Nu am fost atent la suporteri în timpul jocului, însă este inadmisibil ca suporterii să scandeze ce au scandat la început! Oricum, e un avantaj pentru mine că sînt concentrat la meci şi nu aud nimic, pentru că, implicit, nu aud nici cînd strigă <<Piţi, lasă-ne!>>”

ADVERTISEMENT

Despre tricolori: “Le mulţumesc jucătorilor, este victoria lor! Maxim a făcut momente bune, dar s-a sufocat puţin, avînd şi o mare arie de acţiune! Marica şi Torje, chiar şi fără jocuri în picioare, au arătat că merită să joace la echipa naţională! Am spus că eu ştiu cel mai bine şi am avut dreptate! Marica se va transfera, cu siguranţă! Trebuie să o facă după aceste două jocuri! Adi Popa şi Cristi Tănase au intrat foarte bine în joc!”

Ce l-a supărat: “Bourceanu a luat cartonaş, este suspendat şi reprezintă o mare problemă pentru noi în vederea jocului cu Turcia! De asemenea, Pintilii are nişte probleme, este incert pentru jocul de marţi, dar sper, totuşi, să nu fie nimic grav!”

ADVERTISEMENT

Despre Chiricheş căpitan: “Am ales ca cel mai valoros jucător al momentului, din echipa naţională, să fie căpitanul României! De asta a purtat Vlad banderola!”

Despre Estonia – Olanda 2-2: “E o surpriză, mai ales că olandezii au fost foarte aproape să piardă! Aş fi vrut să cşştige! Este o dovadă că fiecare meci, inclusiv cu Andorra, trebuie tratat cu foarte mare seriozitate!”

ADVERTISEMENT
Tags: