Sport

EXCLUSIV / Piţurcă, fără bani de la arabi! Revine în Liga 1?!

Victor Piţurcă trăieşte la intensitate maximă finalul de campionat în Arabia Saudită. Atît din punct de vedere sportiv, cît şi pe plan personal. Conform surselor FANATIK.RO, sfîrşitul...
10.05.2015 | 00:08
EXCLUSIV  Piturca fara bani de la arabi Revine in Liga 1
ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă trăieşte la intensitate maximă finalul de campionat în Arabia Saudită. Atît din punct de vedere sportiv, cît şi pe plan personal. Conform surselor FANATIK.RO, sfîrşitul sezonului îi poate aduce foarte multă tristeţe antrenorului român, care nu a trăit cea mai fericită experienţă la Al Ittihad, echipă pe care o antrenează din toamna anului 2014.

Obligat să termine pe podium

Al Ittihad, echipa pregătită de Victor Piţurcă, se află înaintea etapei 25 pe locul 4, la trei puncte de ocupanta ultimului loc de pe podim, Al Hilal. Antrenorul român avea ca obiectiv la semnarea contractului terminarea campionatului pe unul din primele trei locuri, însă misiunea este foarte dificilă: elevii lui Piţurcă mai au două meciuri grele, cu Al Shabab în deplasare şi Al Ahli acasă, în timp ce fosta echipă a lui Reghecampf dispută ultimele două etape pe teren propriu, cu Al Nasr şi Hajer.

ADVERTISEMENT

În funcţie de rezultatele obţinue cu primele două clasate, titlul în Arabia Saudită poate fi decis de echipa românului, care joacă ultima rundă în deplasare la ocupanta locului doi, neînvinsă în acest campionat!

ETAPA 25
Al-Shabab – Al Ittihad
Al Hilal – Al Nasr

ETAPA 26
Al Ittihad – Al Ahli SC
Al Hilal – Hajer

CLASAMENT

de

Nu şi-au primit încă banii!

Conform surselor FANATIK.RO, Victor Piţurcă şi secunzii săi nu şi-au mai primit salariile de o perioadă foarte lungă de timp. “Este incredibil ce se întîmplă acolo. Nu şi-au mai primit banii de cîteva luni bune. Atît Victor Piţurcă, cît şi secunzii săi, trăiesc din banii lor. Arabii nu le-au mai dat nimic de cîteva luni. Toţi aşteaptă cu nerăbdare finalul sezonului pentru a se rezolva problemele”, au declarat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Victor Piţurcă s-a înţeles cu arabii pentru un salariu de două milioane de euro pe an. Singura consolare a românilor de la Al Ittihad este faptul că au semnat nişte contracte foarte clare, iar şansele ca arabii să îi păcălească sînt minime. Întîrzierile însă, nu pot fi controlate.

Ce condiţii pun arabii

Victor Piţurcă este foarte stresat în această perioadă, mai ales că este şi el conştient că obiectivul este foarte important pentru arabi. “E conştient şi el că banii vor ajunge mult mai greu la el dacă nu termină pe podium. Din păcate pentru Piţi, şansele de reuşită sînt destul de mici, iar Liga Campionilor Asiei este foarte departe. Mai sînt doar două meciuri şi are de recuperat trei puncte, iar la golaveraj stă mai bine Al Hilal. Mai mult, oficialii clubului au spus că îi vor da şi salariile restante, dar şi un bonus consistent dacă termină pe podium. Temerile lor sînt însă că nu îşi vor împlini obiectivul şi nu vor primi nici măcar restanţele!”, a declarat pentru FANATIK.RO un apropiat al antrenorului.

ADVERTISEMENT

Ajunge la CS U Craiova?

Victor Piţurcă va pleca foarte probabil de la Al Ittihad la finalul sezonului, mai ales dacă nu duce echipa în Liga Campionilor, pentru că în contractul său e trecută o clauză în acest sens. Antrenorul nu duce însă lipse de oferte, iar una este chiar din Liga 1!

Sursele FANATIK.RO au declarat că fostul selecţioner este dorit la CS U Craiova. “Oltenii l-au căutat pe Victor Piţurcă pentru că au impresia că este cel mai potrivit om, mai ales pentru obiectivele lor din sezonul viitor, cînd vor să se bată la titlu. Au vorbit cu el, i-au spus că vor titlul, dar sînt şi ei conştienţi că vrea foarte mulţi bani. Aşa că au venit cu o ofertă care îi dă de gîndit lui Piţi: pe lîngă salariu, să aibă şi procente din club! Cu siguranţă va lua în calcul această variantă dacă rămîne fără echipă la vară”, a declarat un apropiat al lui Piţurcă pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

* 7 meciuri fără victorie a strîns Victor Piţurcă la debutul său pe banca tehnică la Al Ittihad

EXCLUSIV / Lovitură! SĂPUNARU a semnat cu o echipă din SERIE A!

* Fostul preşedinte egiptean Mubarak, condamnat la 3 ani de închisoare

* Latovlevici, între Steaua şi Polonia! Vezi ce echipă insistă pentru acesta

* Anchetă RĂVĂŞITOARE. Cel mai mare secret a lui Putin

* STEAUA. Pleacă GABI TAMAŞ. “Noul Chiricheş” vine din vară