Fotbal intern

FOTO. Cârţu şi Săndoi, DEMIŞI? Victor Piţurcă A AJUNS la Craiova!

Sorin Cârţu pare a avea zilele numărate la cîrma celor de la CS Universitatea, echipă pe care o antrenează alături de Emil Săndoi din sezonul trecut....
03.08.2015 | 18:30
FOTO Cartu si Sandoi DEMISI Victor Piturca A AJUNS la Craiova

Sorin Cârţu pare a avea zilele numărate la cîrma celor de la CS Universitatea, echipă pe care o antrenează alături de Emil Săndoi din sezonul trecut.

După patru etape disputate, oltenii nu au înregistrat nici o victorie, iar cuplul de antrenori poate fi înlocuit.

ULTIMA ORA!! REGHE A REVENIT IN TARA!!! NEGOCIERI INTENSE DE ULTIMA ORA CU O ECHIPA CARE SE BATE LA TITLU!!!

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi precedentul antrenor al Craiovei, Jerry Gane, care a fost schimbat în startul sezonului trecut, după şase etape fără a reuşi să se impună în vreo partidă, chiar de Cârţu şi Săndoi.

Directorul tehnic al oltenilor este conştient de problemele de la echipă, drept dovadă stînd declaraţiile dinaintea meciului cu ASA Târgu Mureş, partidă în care un insucces i-ar fi putut fi decisiv:

VIDEO TERIBIL!!! TATARUSANU, LA UN PAS SA-I SCOATA DINTII LUI LUIS SUAREZ!!! VEZI FAZA AICI

„Rezultatele de pînă acum reprezintă, în opinia mea, o mare nedreptate. În cazul unei înfrîngeri la Târgu Mureş am rămâne cu un punct. Ne-aţi demis atunci cînd aveam 19 meciuri fără înfrîngere, dar acum, cînd echipa are un punct după trei jocuri. Dar aceasta nu e treaba mea, ci a conducerii. Noi munca ne-o facem la fel. Ceea ce ni se întîmplă nu este cauza aplicării unor principii greşite”, spunea Sorin Cârţu înainte de meciul cu ASA, conştient că o înfrîngere putea duce la demisia sa.

Pleacă Cârţu, vine Piţi? Fostul selecţioner e la Craiova – foto sus în galerie

Sub spectrul rezultatelor proaste ale lui CS U, sosirea lui Victor Piţurcă de două zile la Craiova alimentează zvonurile unei posibile mutări pe banca tehnică a oltenilor, micapi.ro prezentînd şi poze în acest sens, cu maşina fostului selecţioner la Craiova. (CLICK SUS PE SĂGEŢI PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE).

FOTO SOC!!! CUM ARATA PICIORUL FOSTULUI STELIST DUPA OPERATIE!!!

Unele voci spun că fostul selecţioner îşi negociază în mare secret contractul cu şefii oltenilor.

Pe lîngă jocul slab prestat de echipă în acest start de sezon, mai este şi presiunea publicului, care a împînzit paginile de socializare cu mesaje prin care cer schimbarea băncii tehnice, iar venirea lui Piţi fiind îndelung discutată pe forumuri, dar şi agreată de suporteri.