Sport

EXCLUSIV / Piţi şi-a ales staff-ul tehnic! Cu cine merge la Al Ittihad

UPDATE / Ştefan Iovan a ales să renunţe la FC Viitorul şi să plece cu Victor Piţurcă la Al Ittihad. FANATIK.RO a aflat că din staff-ul lui Victor Piţurcă o să mai facă parte şi Eugen...
10.12.2015 | 13:23
EXCLUSIV  Piti sia ales stafful tehnic Cu cine merge la Al Ittihad

UPDATE / Ştefan Iovan a ales să renunţe la FC Viitorul şi să plece cu Victor Piţurcă la Al Ittihad. FANATIK.RO a aflat că din staff-ul lui Victor Piţurcă o să mai facă parte şi Eugen Trică, iar Gabriel Boldici a refuzat oferta făcută de fostul selecţioner al României.

FANATIK.RO a vorbit cu cei trei, Iovan, Trică şi Boldici. “Îi mulţumesc lui Piţi pentru propunerea pe care mi-a făcut-o şi sincer nu mă aşteptam. Ştiţi discuţiile care au fost între noi în urmă cu cîţiva ani. I-am explicat lui Gică Hagi că este o şansă pentru mine să cîştig mai mulţi bani la arabi şi a înţeles. Luni o să plec acolo”, a spus Iovan.

“Este o mare onoare pentru mine să lucrez cu Piţurcă. Am primit acestă ofertă acum cîteva zile şi nu am stat prea mult pe gînduri”, a declarat şi Trică.

“M-a sunat Piţi în jurul orei 12:00 şi mi-a propus să merg cu el la Al Ittihad, dar i-am explicat că am o vîrstă şi nu mai pot merge în zona arabă cu dînsul. Am înţeles că Martin Tudor o să fie antrenorul cu portarii”, a spus şi Gabi Boldici pentru FANATIK.RO.

…………………………………..

Victor Piţurcă l-a înlocuit pe Ladislau Boloni pe banca tehnică a echipei Al Ittihad, informaţie anunţată de FANATIK.RO şi confirmată de site-ul oficial al clubului arab. Fostul antrenor avea să facă apoi o mutare care i-a mirat pe toţi.

Oficialii clubului Al Ittihad îl vor remunera pe Piţi cu două milioane de dolari pe an, dar i-au acceptat şi toate condiţiile pe care le-a pus. Surprinzător, Victor Piţurcă l-a luat în staff-ul său pe Ştefan Iovan, cel pe care şi-l scosese, la un moment dat, din lista cu prieteni. “Iovan m-a trădat! Nu mă aşteptam, fiindcă l-am ajutat mult în viaţă. Aveam pretenţii de la el, deoarece a fost căpitanul Stelei la Sevilla. Acum a ajuns să-i pună jaloane lui Răzvan Lucescu”, s-a plîns piţurcă apropiaţilor, în 2009, atunci cînd a fost înlocuit la naţională de Răzvan Lucescu.

Secund lui PIŢURCĂ şi la Steaua, şi la naţională

Ce s-a întîmplat atunci? Răzvan Lucescu era uns antrenor al tricolorilor în locul lui Victor Viţurcă, dar Ştefan Iovan, care era secund, a rămas pe acelaşi post şi în mandatul noului selecţioner. Piţi s-a supărat după gestul lui Iovan, considerîndu-se trădat de cel pe care-l adusese secund la Steaua, în 2000, apoi la naţională, patru ani mai tîrziu. 

Cei doi nu şi-au mai vorbit după gestul lui Iovan din 2009, dar după şase ani de tăcere, Piţi a făcut primul pas către împăcare. L-a sunat şi i-a propus să-i fie secund la noua echipă, Al Ittihad.

35 de prezenţe la echipa naţională a avut Iovan şi a înscris de trei ori