“Marica şi Torje NU vor fi titulari, dacă nu joacă!” Jucătorul surpriză contra Greciei

Adrian Dumitru   
în Carousel hot news
29/07/2014, 18:52
“Marica şi Torje NU vor fi titulari, dacă nu joacă!” Jucătorul surpriză contra Greciei

Selecţionerul României, Victor Piţurcă, a făcut o analiză a fotbalului românesc, fiind nemulţumit de plecările lui Bălgrădean şi Rus de la Dinamo. Tehnicianul primei reprezentative a anunţat că noua achiziţie a Stelei, Valentin Lemnaru, a fost urmărit şi în perioada în care acesta juca la U Cluj, dar nu a fost impresionat de calităţile sale.

Piţurcă despre Liga 1: “Avem echipe slabe în acest an, nu mai avem echipele de anul trecut. Calitatea a scăzut faţă de sezonul trecut. Dacă Dinamo renunţă la jucători precum Bălgrădean şi Rus cînd începe campionatul, e normal să avem acest nivel”

Piţurcă despre situaţia jucătorilor înaintea debutului în preliminariile EURO 2016: “Marica şi Torje nu vor fi titulari dacă nu vor juca. Să nu vă închipuiţi ca dacă Marica nu juca ceea ce îmi doream, mai era convocat. Problema e că nu avem atacanţi. Pe Lemnaru l-am urmărit şi cînd era la U Cluj, dar să vedem cum o să se comporte acum, la Steaua, unde nivelul este mai ridicat. Să nu vă gîndiţi că nu era sub atenţia mea, dar nu am considerat că se pliază pe ceea ce îmi doresc la naţională”

Piţurcă despre postul de fundaş dreapta: “Manea poate să fie titular cu Grecia, doar l-am titularizat. Echipa a cîştigat cînd l-am folosit, pot să îl bag în teren şi la un meci cu Grecia din prelimarii. Totul depinde doar de el!”

Piţurcă a criticat talentele Stelei: “Norvegienii i-au dominat de multe ori pe steliştii, diferenţa a fost făcută de calităţile individuale ale Stelei. Iancu cu Stanciu stagnează, nu reuşesc să se impună. Asta e din cauza lor, dar au calităţi. Trebuie să se impună cît mai repede, nimeni nu îi ţine cinci ani că vor creşte. După un an sau doi, vor pleca la alt nivel dacă nu se impun”

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×