Fotbal intern

VIDEO ŞOC! Piţurcă, ATAC SUBURBAN către un STELIST

Convocarea lui Andrei Prepeliţă în premieră la echipa naţională poate să consemneze şi debutul jucătorului oltean pentru prima reprezentativă. Selecţionerul României este tentat să se...
04.09.2014 | 00:13
VIDEO SOC Piturca ATAC SUBURBAN catre un STELIST
ADVERTISEMENT

Convocarea lui Andrei Prepeliţă în premieră la echipa naţională poate să consemneze şi debutul jucătorului oltean pentru prima reprezentativă. Selecţionerul României este tentat să se folosească de serviciile mijlocaşului în meciul de duminică, împotriva Greciei, de la Atena, primul din preliminariile pentru Campionatul European din 2016, chiar dacă în urmă cu doi ani aceştia au fost în centrul unui scandal imens, Piţurcă folosind apelativul “curvă” la adresa lui Prepeliţă, iar mijlocaşul a sărit la bătaie în timpul unui antrenament după ce ar fi fost înjurat de familie de Piţurcă!

echipa nationala

Evoluţiile foarte bune ale jucătorului de 28 de ani în noul sezon au fost observate şi de către tehnicianul primei reprezentative, iar primele antrenamente au evidenţiat o atenţie sporită pe care Piţurcă i-a oferit-o lui Prepeliţă. “Selecţionerul este tentat, conform primelor discuţii, să mizeze pe jucătorul Stelei în partida cu Grecia tocmai datorită formei bune arătată atît la meciurile oficiale, dar şi la primele antrenamente”, au dezvăluit surse din cadrul echipei naţionale. Însuşi Andrei Prepeliţă a rămas uluit cînd a aflat că este chemat la echipa naţională. Cînd a fost anunţat de club că a primit convocarea, Prepe i-a luat la rost pe oficialii Stelei: “Mă luaţi la mişto? Aveţi glume în program!” Iată de ce!

ADVERTISEMENT

Piţurcă despre Prepe: “E o curvă!”

Chiar dacă în momentul de faţă, situaţia între cei doi a cunoscut o remediere drastică, relaţia dintre Piţurcă şi Prepeliţă a cunoscut un episod tensionat în urmă cu trei ani, cînd actualul selecţioner era tehnicianul lui FC Universitatea Craiova. Astfel, în timpul unei emisiuni TV, în care se certa la cuţite cu Mititelu, Piţurcă l-a atacat dur pe Andrei Prepeliţă! “Am simţit că sînt «cârtiţe» la echipă. Florin Costea s-a dus la patron să se plângă de ce nu joacă! La fel şi Prepeliţă, o curvă! Una îi spunea patronului – că n-am discutat deloc cu el după ce i-am retras banderola – şi alta venea şi-mi zicea mie. Mititelu s-a supărat că nu mai era Prepeliţă căpitan”, declara, la un post local, Piţurcă despre actualul lider al Stelei, imediat după ce fusese suspendat din funcţia de manager general de Adrian Mititelu.

pitiii

VEZI VIDEO:

Loading the player…

Răspunsul stelistului: “Mi-a afectat imaginea!”

Scandalul dintre părţile implicate a ţinut paginile ziarelor de sport mult timp din acel moment, printre cei care i-au răspuns lui Piţurcă în urma acuzaţiilor fiind şi actualul mijlocaş al Stelei.  “Sînt lucruri neadevărate. Nu înţeleg de ce domnul Piţurcă face asemenea afirmaţii care-mi afectează imaginea. Nu cred că i-am făcut vreodată probleme la Universitatea”, declara, convins, Andrei Prepeliţă.

ADVERTISEMENT

prepe

Scandal la antrenament! “Eşti prost ca tac-tu!”

Ca o confirmare a perioadei tensionate dintre cei doi survine un alt episod întîmplat la unul dintre antrenamentele echipei oltene, anterior reacţiei violente a lui Piţurcă, în direct la TV. Ratarea unui penalty într-un meci cu Vaslui, pierdut de FC U Craiova cu 1-0, i-a adus lui Andrei Prepeliţă intrarea în dizgraţia actualului selecţioner. Convocarea actuală surprinde cu atît mai mult cu cît, la un antrenament ulterior meciului contra Vasluiului, Prepeliţă şi Piţurcă au fost la un pas de bătaie, jucătorul Stelei încercînd să îşi lovească antrenorul. “Prepeliţă a ratat o execuţie la antrenament, iar Piţurcă i-a transmis că este prost precum tatăl său. Asta l-a înfuriat pe Andrei Prepeliţă, mai ales că tatăl său, cu care are o relaţie specială, a fost coleg cu Piţurcă la Scorniceşti, iar Prepeliţă senior l-a ajutat mult în tinereţe pe Piţurcă. S-a lăsat cu un scandal imens, tatăl lui Andrei sunîndu-l şi făcîndu-l cu ou şi cu oţet pe Piţurcă după acel episod petrecut la antrenament”, au rememorat sursele FANATIK.RO.

P: PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Extras din FANATIK-ul din 18 noiembrie 2011:

02-03

1 este numărul de selecţii al lui Andrei Prepeliţă la echipa naţională

29 de ani este vârsta pe care Prepeliţă o va împlini pe 8 decembrie 2014

Peste 300 de meciuri oficiale are Andrei Prepliţă în întreaga sa carieră

P:PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

P:PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!