Fanatik Show

Balaci: “Sînt 6 bilete cu PLECARE joi spre Jeddah!”

UPDATE: Presa din Arabia, citînd surse de încredere din cadrul clubului, anunţă că oficialii clublui Al Ittihad au ajuns luni în România pentru a negocia cu Victor Piţurcă. Conform...
08.09.2014 | 18:00
UPDATE: Presa din Arabia, citînd surse de încredere din cadrul clubului, anunţă că oficialii clublui Al Ittihad au ajuns luni în România pentru a negocia cu Victor Piţurcă. Conform...
ADVERTISEMENT

UPDATE: Presa din Arabia, citînd surse de încredere din cadrul clubului, anunţă că oficialii clublui Al Ittihad au ajuns luni în România pentru a negocia cu Victor Piţurcă. Conform jurnaliştilor arabi, aceştia trebuie să îl convingă pe antrenorul naţionalei să semneze şi să se întoarcă joi, la Jeddah, împreună cu Piţurcă şi cu staff-ul său, format din şase persoane. Mai mult, aceaşi sursă anunţă că Victor Piţurcă ar avea ca obiectiv cîştigarea campionatului. 

arabii

UPDATE / În direct la FANATIK SHOW pe LOOK TV, Ilie Balaci a dezvăluit că are cunoştinţă de existenţa a 6 bilete de avion pentru stafful lui Victor Piţurcă cu destinaţia Arabia Saudită. “Le-am văzut, sînt 6 bilete cu plecare joi spre Jeddah. Rămîne de văzut dacă se înţeleg”

ADVERTISEMENT

UPDATE: Răzvan Burleanu a lăsat de înţeles că Victor Piţurcă este liber să plece în cazul în care cineva îi plăteşte clauza de reziliere din contract, care este în valoare de jumătate de milion de euro, conform mediafax.ro.

UPDATE: Presa din Arabia Saudiă a anunţat deja plecarea lui Victor Piţurcă după meciul României cu Grecia. “Sports Arabia” titrează că selecţionerul ajunge joi la Jeddah, pentru a semna contractul cu Al Ittihad. Tot joi el va fi prezentat oficial drept antrenor al echipei.

ADVERTISEMENT

…………………………………….

Negocierile dintre Al Ittihad şi Victor Piţurcă au mai cunoscut o etapă importantă chiar în apropierea meciului cu Grecia! Nemulţumiţi că Bernd Shuster a solicitat un contract de 3,5 milioane euro, conducerea lui Al Ittihad l-a chemat pe Piţurcă la discuţii în Arabia Saudită. În acest sens, şefii de la  Al Ittihad au obţinut viza pentru ca selecţionerul României să negocieze personal contractul!

Chiar dacă a dorit să infirme total informaţia lansată de presa din Arabia Saudită, Victor Piţurcă s-a rezumat să afirme, înaintea partidei din Grecia, că şansele să părăsească naţionala sînt destul de mici. La baza afirmaţiilor făcute de selecţioner au stat negocierile intense dintre Bernd Schuster şi Al Ittihad. Tratativele cu tehnicianul german s-au dovedit un eşec, mai ales că salariul solicitat, de 3,5 milioane euro anual, a fost considerat exagerat de arabi.

ADVERTISEMENT

Piţurcă a fost chemat la negocieri 

Eşecul cu Schuster i-a forţat pe oficialii arabi să intensifice tratativele cu Victor Piţurcă! Conform surselor FANATIK.RO, oficialii lui Al Ittihad i-au transmis tehnicianului român, chiar în ziua meciului cu Grecia, că i-au obţinut viza de Arabia Saudită pentru a negocia personal contractul. “Ţi-am asigurat viza! Te aşteptăm aici după meciul cu Grecia! Hai să discutăm şi să ajungem la o înţelegere, sîntem convinşi că putem să ne punem semnăturile pe contract”, a fost mesajul trimis de arabi, prin intermediari. Conform informaţiilor provenite de la apropiaţii lui Piţurcă, arabii îi pregătesc un salariu de 1.8 milioane de euro pe sezon plus bonusuri consistente în funcţie de performanţe.

Marica l-a dat de gol!? “Piţi e fericit!”

Finalul partidei l-a găsit pe Victor Piţurcă exagerat de fericit, mai ales că experienţele din trecut au oferit întodeauna, indiferent de situaţie, imagini cu un selecţioner chibzuit şi ponderat. Inclusiv declaraţia lui Ciprian Marica a lăsat o urmă de mister în urma sa. “Piţi e foarte fericit, nu l-am mai văzut în asemenea stare”. Să fie de “vină” reluarea negocierilor cu Al Ittihad?

ADVERTISEMENT

430.000 euro este salariul anual al lui Victor Piţurcă la naţională

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: