Fotbal intern

Piţurcă îl compătimeşte pe Dică: “Dacă Gigi pierde bani, la revedere”

Piturca despre Dica. Victor Piţurcă a vorbit despre situaţia lui Nicolae Dică, având în vedere că FC Steaua Bucureşti poate rata calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după 2-2 acasă...
02.08.2017 | 00:04
Piturca il compatimeste pe Dica Daca Gigi pierde bani la revedere

Piturca despre Dica. Victor Piţurcă a vorbit despre situaţia lui Nicolae Dică, având în vedere că FC Steaua Bucureşti poate rata calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, după 2-2 acasă cu Viktoria Plzen.

Piturca despre Dica. “Are şanse cu Plzen, nu mi s-a părut o echipă solidă, valoroasă. Plus că ştim cu toţii că a avut probleme cu echipele româneşti. Nu mi se pare chiar aşa fragilă apărarea FCSB-ului. Putem spune aşa că toate compartimenele sunt fragile, pentru că de fapt nu este niciunul solid. Cu Plzen, Larie a fost depăşit uşor, dar când ai un vârf aşa de solid ca al lor, trebuie să fie tot timpul unul din mijlocaşii centrali în faţa lui.

Piturca despre Dica. “Îmi pare rău!”

Nu ştiu, mi-ar părea rău pentru el. El a riscat, era şansa lui, era greu să refuze, dar uite ce i se întâmplă. Eu ştiu ce e e în sufleutl lui acum, îmi dau seama, mai ales că şi el a fost un jucător cu personalitate. Nu spune prea multe, dar eu cred că este foarte nefericit. Îl iubeşte, ştiu, dar dacă pierde bani, eee, gata, la revedere”, a spus Piţurcă.

Piţurcă a vorbit şi despre şansele echipelor româneşti în cupele europene:

“Nu cred că Hagi a cădea în capcana primului joc. Mă aşteptam la mai mult de la Apoel, au făcut meciuri memorabile în Ligă, Viitorul i-a surclasat, puteau să câştige la 2-3 goluri diferenţă. Cu siguranţă, returul nu va semăna cu acesta. S-a schimbat antrenroul, a fost la Hilal, îl cunosc. Nu ştiu ce poate face în câteva zile, dar Apoelul va arăta cu totul şi cu totul altfel. 

Era greu să mai piardă Craiova, dacă Mitriţă marca. Milan ar fi avut viaţa grea. Cu publicul şi cu jucătorii care au fost foarte montaţi, foarte bine aşezaţi în teren. Cele mai mari şanse le are Viitorul”, a spus Piţurcă.