Carousel hot news

Piţurcă, ironizat după ce l-a “uitat” pe Mutu: “Iar joacă poker!”

Dănuţ Lupu susţine că decizia lui Victor Piţurcă de a nu-l convoca pe Adrian Mutu pentru meciurile de baraj cu Grecia nu este de blamat în condiţiile în care actualele rezultate ale...
Autor: Adrian Dumitru | 31.10.2013 | 16:24
Piţurcă, ironizat după ce l-a
Victor Piţurcă

Dănuţ Lupu susţine că decizia lui Victor Piţurcă de a nu-l convoca pe Adrian Mutu pentru meciurile de baraj cu Grecia nu este de blamat în condiţiile în care actualele rezultate ale naţionalei sînt realizate fără jucătorul lui Ajaccio.

Fostul mare internaţional n-a ezitat să-l ironizeze pe selecţioner, susţinînd că merge la “cacealma”, aşa cum s-a obişnuit la masa de poker. Fostul mijlocaş de la Dinamo şi de la Rapid a găsit şi o explicaţie pentru convocarea surprinzătoare a atît de hulitului Răzvan Cociş.

“Toţi ştim că Piţurcă este un jucător foarte bun de poker şi l-a practicat mult timp. Indiferent ce deznodămînt o să aibă barajul cu Grecia, Piţurcă iese cîştigător. Eu cred că eventuala convocare nu avea nici un temei la bază. De ce să chemi un fotbalist care poate să-ţi facă probleme? Dacă Piţi o să califice echipa, va fi erou. Dacă nu, a făcut ce a putut cu echipa asta care a dus naţionala pînă la baraj. Fiecare selecţioner a avut fotbaliştii săi preferaţi. Al lui Piţurcă e Cociş”, a declarat Lupu pentru FANATIK.

FOTBAL:RAPID BUCURESTI-ANDERLECHT 0-0 LIGA CAMPIONILOR (30.07.2003)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!