Ea e BLONDA cu GOLURILE la Atena! “Am nişte emoţii…”

Vica Blochina are emoţii pentru fostul ei iubit, Victor Piţurcă, şi susţine că îi va ţine pumnii la partidele cu Grecia şi aşteaptă o calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. "Am un...
15.11.2013 | 16:30
Ea e BLONDA cu GOLURILE la Atena Am niste emotii

Vica Blochina are emoţii pentru fostul ei iubit, Victor Piţurcă, şi susţine că îi va ţine pumnii la partidele cu Grecia şi aşteaptă o calificare la Campionatul Mondial din Brazilia. “Am un gol în stomac de fiecare dată cînd Piţi are meci. Ştiu cît de intens trăieşte partidele şi cît de mult se consumă. Recunosc, pentru el îmi doresc ca România să treacă de baraj şi să ajungă la Mondiale”, a spus fosta balerina, care are cu Piţurcă un fiu, Edan, în vîrstă de şapte ani.

Sfaturi pentru “tricolori”: “Curaj şi determinare!”

Blonda este convinsă că Marica & compania vor reuşi să facă o partidă mare la Atena. “Trăiesc de atîţia ani în România şi este normal să-mi doresc o victorie a naţionalei în meciul cu grecii. Le ţin pumnii băieţilor şi vreau să le transmit baftă, curaj şi determinare. Sînt convinsă că şi ei ştiu că sînt multe milioane de oameni care îi susţin de la distanţă şi cu siguranţă simt dragostea celor de acasă”, a spus Vica pentru click.ro.

“Le pot noroc băieţilor”

Fosta amantă a lui Piţurcă aşteaptă un rezultat bun în Grecia pentru a fi scutită de emoţii la partida retur de la Bucureşti. “Le port noroc băieţilor. La fiecare meci la care m-am uitat în preliminarii România a cîştigat. Nu sînt foarte pricepută la fotbal, dar ştiu că jucătorii noştri pot să bată în deplasare. Eu îmi doresc să fie un scor care să nu ne dea emoţii la meciul de marţi. Ştiu că va fi greu, am văzut tot felul de ştiri referitoare la greci şi la cît de puternici sînt, dar noi vom învinge cu inima”, a spus Vica Blochina.
vicaaaa VICA 1VICA 2VICA 3VICA 4VICAvicaaaa