Alex Piţurcă a dat lovitura! Se iubeşte cu o cunoscută prezentatoare TV

Ionuţ Cataramă   
in Fotbal intern
14/03/2018, 09:14
Alex Piţurcă a dat lovitura! Se iubeşte cu o cunoscută prezentatoare TV GALERIE FOTO

Fiul lui Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale a României, a trecut foarte rapid peste despărţirea de Iulia Pârlea şi şi-a îndreptat atenţia către o altă prezentatoare TV din România care face senzaţie în rândul bărbaţilor care o urmăresc zi de zi la TV.

Conform ploiestiulpatrianoastra.com, Alexandru Piţucă se iubeşte cu Andra Trandaş, una dinte cele mai atrăgăroare prezentatoare de televiziune din România.  Deocamdată, cei doi au decis să fie discreţi, iar singurele lor apariţii împreună au fost doar într-un cer restrâns de prieteni. VEZI POZE ÎN GALERIA DE MAI SUS

Cadouri scumpe şi flori pentru noua iubita

Deşi cei doi sunt reţinuţi şi aşteaptă până la a-şi oficializa relaţia, Andra Trandaş s-a confesat apropiaţilor şi le-a spus că sentimentele pe care le are faţă de Alexandru Piţurcă sunt puternice şi că fiul fostului selecţioner al României este foarte atent atunci când vine vorba de cadouri scumpe şi flori.

Ştirea MOMENTULUI

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă FC Botoşani nu renunţă la el: “Avem oferte, dar nu-l dăm”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×