Video

VIDEO FABULOS / Piţurcă, la un pas de INFARCT! RATARE ANTOLOGICĂ!!! Are ZERO victorii în 99 de zile la Al Ittihad

UPDATE / Final de meci. Al Ittihad termină la egalitate, scor 2-2, partida cu Al Fateh. Sănmărtean şi Szukala au fost integralişti. Piţurcă este fără victorie la Al Ittihad timp de 99 de...
07.02.2015 | 00:00
VIDEO FABULOS  Piturca la un pas de INFARCT RATARE ANTOLOGICA Are ZERO victorii in 99 de zile la Al Ittihad

UPDATE / Final de meci. Al Ittihad termină la egalitate, scor 2-2, partida cu Al Fateh. Sănmărtean şi Szukala au fost integralişti. Piţurcă este fără victorie la Al Ittihad timp de 99 de zile, din ziua primului meci şi pînă în prezent. Asta în condiţiile în care Al Ittihad avea o serie de 7 victorii consecutive pînă să ajungă Piţurcă în Arabia Saudită.

UPDATE / Al Ittihad revine incredibil. 2-2 în minutul 82! Acelaşi Marquinho restabileşte egalitatea.

Loading the player…

UPDATE / Al Ittihad a profitat de faptul că Al Fuhaid Mohammed a fost eliminat de la gazde, iar în minutul 80 Marquinho a redus din diferenţă. În startul reprizi secunde, acelaşi Marquinho a ratat un penalty, într-o fază absolut incredibilă, jucătorii săi trăgînd de două ori în portar şi a treia oară în transversală! – vezi video mai jos!

Loading the player…
Loading the player…

UPDATE / Zilele lui Piţurcă par a fi numărate în Arabia Saudită. Gruparea antrenată de el, Al Ittihad, este condusă cu 2-0 încă din minutul 8 al partidei cu Al Fateh! Lukasz Szukala este titulat pentru Al Ittihad, însă nici macar el n-a putut opri golurile marcate de Salomo în minutele 2 şi 7! Primul gol a fost unul de cascadorii rîsului, portarul lui Al Ittihad reuşind să facă o gafă cum rar vedem pe stadioanele de fotbal. Înaintea acestui meci Al Fateh era clasată pe locul 10, avînd doar 4 victorii în cele 13 etape disputate pînă în prezent.

Loading the player…
Loading the player…

Victor Piţurcă nu are parte de cea mai “călduroasă” perioadă din carieră pe banca lui Al Ittihad.

Deşi i-au fost aduşi jucătorii doriţi, Lucasz Szukala şi Lucian Sănmărtean, problemele nu s-au terminat aici pentru fostul selecţioner al României. A avut parte de un nou incident la echipă chiar cu cîteva zile înaintea reînceperii campionatului în Arabia Saudită. Formaţia sa dispută azi un meci în prima rundă de la revenire pe terenului lui Al-Fateh, de la ora 17:00.

Problemele par să se ţină de Victor Piţurcă în Arabia Saudită. FANATIK.RO vă prezintă 3 conflicte pe care le-a avut la arabi:

Şi-a dat în judecată fostul jucător

Victor Piţurcă a deschis o acţiune juridică la Londra, împotriva mijlocaşului Samba Diakite, fostul său jucător de la Al Ittihad. Acesta a revenit în această iarnă la QPR şi într-un interviu recent l-a acuzat pe fostul selecţioner al României că este samsar de jucători. Diakite mai spune că Piţurcă i-a convins pe şefii clubului să nu-i mai plătească salariile restante şi i-a interzis să se mai antreneze cu echipa, fiind cel care practic l-a obligat să se întoarcă în Anglia.

Antrenorul a contactat un avocat la Londra şi acesta a deschis deja o acţiune în instanţă împotriva fotbalistului născut în Franţa, dar care e internaţional malian.

A dat afară din lot legenda echipei

Victor Piţurcă a schimbat din temelii regulile la Al Ittihad, imediat după ce a preluat echipa. Una dintre primele decizii ale antrenorului român a fost să îl excludă din lot pe căpitanul şi idolul echipei, Mohammed Noor, care a adunat aproape 500 de meciuri pentru clubul din Arabia Saudită. Şeicii nu au rezistat mult şi i-au impus lui Piţurcă să îl readucă la prima echipă. Motivul excluderii din lot este faptul că Noor a întîrziat un sfert de oră la un antrenament. Atacantul lui Al Ittihad a văzut din tribună primul meci al clubului cu Victor Piţurcă pe bancă.

Jucătorii, deranjaţi de atitudinea lui Piţurcă

Presa din Arabia Saudită a notat că jucătorii nu mai suportă regimul draconic de pregătire impus de fostul selecţioner al României.

Se pare că jucătorii au fost foarte deranjaţi că au fost ţinuţi în cantonament cinci zile înainte de derby-ul cu Al Hilal, scos 0-0. Mai mult, la finalul jocului cu Al Hilal, Piţurcă i-a anunţat că nu sînt liberi, ci că trebuie să mai stea două zile în cantonament.