Borcea îşi plănuieşte revenirea! Piţurcă, manager la Dinamo?

Carmen Badulescu    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/02/2018, 10:46
Borcea îşi plănuieşte revenirea! Piţurcă, manager la Dinamo?

Gigi Becali a anunţat că a discutat cu Cristi Borcea şi acesta este decis să revină la formaţia din Ştefan cel Mare: “Am vorbit cu finul Borcea şi mi-a zis că a plâns de bucurie în urma unui sondaj de opinie a fanilor lui Dinamo şi o să intre în fotbal când o să iasă din puşcărie. A zis că o să se lupte cu mine, dar că va mai lua încă trei acţionari cu el. I-am zis că nu are cum să se bată cu mine. Borcea o să iasă mai devreme. I-au dat amânare şi peste două luni va ieşi.

Va putea investi din sezonul următor. Borcea mi-a zis că mai sunt încă trei, iar eu cred că unul este Badea şi că Negoiţă va rămâne şi el. Nu pot să îmi dau seama cine o să fie cel de-al treilea. Cristi mereu comandă. El pare superficial şi indolent, dar e foarte ordonat în tot ce face, calculează milimetric tot ce face. La Dinamo el comanda, el şi cu Badea, dar el îl respecta mult pe Badea şi nu făcea numai ce voia el”, a spus Gigi Becali, iar Prosport notează că Borcea vrea să îl aducă alături de el pe Victor Piţurcă.

Piţurcă: “Fac eu lot la Dinamo, mai câştigă titlul FCSB?”

Fostul selecţioner a fost pus la curent cu planul lui Cristi Borcea, iar dacă cele două părţi s-ar înţelege, atunci Piţurcă ar fi manager general la Dinamo. Acesta a mai dsicutat în trecut despre posibilitatea de a lucra în Ştefan cel Mare:

“Să aibă Dinamo un minimum financiar, să merg eu să fac un lot la Dinamo şi nu se mai bage nimeni să plece jucători, să nu ştiu ce… Ia să vedem, mai câştigă Becali campionatul cu FCSB? Cinci ani dacă stau la Dinamo, cinci ani nu mai câştigă campionatul. Cum a făcut Gică Hagi. Dacă Gică Hagi a fost în stare să ia campionatul cu Viitorul, care e o academie de fapt. Dinamo, în acest moment, e cel mai mare club din Liga 1. Ei cu Craiova”, a spus Victor Piţurcă în urmă cu două luni.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.