Sport

EXCLUSIV / Piţurcă, prietenie veche RUPTĂ dintr-un motiv INCREDIBIL!

Transferul lui Lucian Sănmărtean la Al Ittihad a mai adus un eveniment nou în viaţa lui Victor Piţurcă, episod petrecut recent şi necunoscut pînă în prezent. Fostul selecţioner al României...
05.01.2015 | 00:07
EXCLUSIV  Piturca prietenie veche RUPTA dintrun motiv INCREDIBIL
ADVERTISEMENT

Transferul lui Lucian Sănmărtean la Al Ittihad a mai adus un eveniment nou în viaţa lui Victor Piţurcă, episod petrecut recent şi necunoscut pînă în prezent. Fostul selecţioner al României şi unul dintre cei mai buni prieteni, Valeriu Răchită, s-au certat din cauza temperamentului dificil al lui Piţurcă. “Răchită a arătat că are coloană vertebrală”, susţin apropiaţii celor doi. FANATIK.RO prezintă, în detaliu, ruptura unei prietenii vechi de mai bine de două decenii!

piturca1-660x418

Întoarcerea în ţară a lui Victor Piţurcă, revenire alături de staff-ul său de la Al Ittihad, a adus o surpriză majoră. Valeriu Răchită, unul dintre secunzii lui Piţi şi printre cei mai vechi prieteni ai fostului selecţioner, a anunţat că nu mai face parte din angrenajul lui Piţurcă, motivînd probleme personale. Din păcate pentru fosta glorie a Petrolului, motivele personale au existat, acesta avînd un deces în familie, însă apropiaţii celor doi au relatat pentru FANATIK.RO evenimentele care au dus la una dintre cele mai surprinzătoare rupturi din fotbalul românesc! “Din motive personale şi profesionale am decis să nu mai plec. Îi urez baftă! A fost o experienţă, am avut de învăţat. Nu vreau să vorbesc despre episodul Piţurcă-Reghecampf. Eu am vorbit cu Reghe şi la meci, şi cînd m-am întors în ţară, că am venit în acelaşi avion”, a afirmat Răchită, lăsînd să se înţeleagă că la mijloc a fost un motiv petrecut în culise.

ADVERTISEMENT

Salutul cu Reghe, motivul disputei

Deşi pare greu de crezut că se poate întaîmpla la un asemenea nivel, motivul pentru care cei doi prieteni au rupt colaborarea şi prietenia ţine de culisele primului meci dintre Al Ittihad şi Al Hilal, disputat în campionat şi terminat 0-0. Atunci, în plină dispută Piţurcă-Reghe, ceartă care s-a răspîndit aproape asupra tuturor din staff-ul lui Piţurcă, Valeriu Răchită a decis să îşi salute prietenul şi fostul coleg de la Steaua. Conform surselor FANATIK.RO, între cei doi a avut loc o ceartă care l-a convins pe fostul secund al lui Piţurcă să nu mai colaboreze cu fostul selecţioner al României. “Răchită a arătat că are coloană vertebrală şi nu se lasă controlat de Piţurcă, chiar dacă acesta i-a făcut rost de un contract bun”, au precizat sursele din anturajul celor doi.

646x404

Reghe, coşmarul lui Piţurcă

Detaliile venite dinspre sursele FANATIK dezvăluie cuvintele pe care Piţurcă i le-a adresat lui Răchită. “Cum să te saluţi cu Reghecampf? Doar ştii ce mi s-a întîmplat şi ce război am cu el! Nu îl salută nimeni şi te găseşti tu? Să nu mai vorbeşti cu el”, a fost cererea impetuoasă a lui Piţurcă, care a rămas însă fără confirmare. “Nu am cum să fac aşa ceva! Reghe îmi e prieten, ne-am ajutat la greu, vorbesc cu cine îmi e prieten. E războiul tău, Piţi, nu al meu”, a încheiat Răchită, iar răspunsul final l-a avut gloria Petrolului, care i-a spus lui Piţurcă, la întoarcerea în România, că refuză să mai colaboreze.

ADVERTISEMENT

6 angajaţi are Piţurcă în staff: Alexandru Piţurcă, Ovidiu Costeşin, Eugen Neagoe, Martin Tudor, Marius Dima şi tunisianul Abdellatif Mortadha, fost masor la Petrolul