ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Piţurcă se implică SERIOS în viaţa BĂIATULUI SĂU

După ani buni în care s-a rupt total de Vica Blochina şi de fiul lor, Victor Piţurcă a redevenit tată cu normă întreagă pentru Edan. ...
Autor: Ionuţ Cataramă | 16.09.2014 | 14:32
Piţurcă se implică SERIOS în viaţa BĂIATULUI SĂU

După ani buni în care s-a rupt total de Vica Blochina şi de fiul lor, Victor Piţurcă a redevenit tată cu normă întreagă pentru Edan.

ADVERTISEMENT

Se pare că vacanţa pe care cei doi au petrecut-o recent împreună a sudat relaţia dintre ei, iar selecţionerul a decis să se implice serios în viaţa şi în educaţia băieţelului.

piturca

ADVERTISEMENT

Edan, fiul Vicăi Blochina şi al lui Victor Piţurcă, a mers anul acesta în clasa I. Fosta balerină s-a documentat temeinic înainte de a-şi muta fiul de la “Jean Monet” la o şcoală particulară şi, după ce a auzit numai de bine despre metoda de predare “step by step”, nu s-a uitat la cei 5.100 de euro pe care trebuie să-i plătească anual pentru educaţia lui Edan. În mutarea puştiului, un cuvânt greu de spus a avut şi tatăl lui, Victor Piţurcă.

Edan bate mingea în curtea şcolii

“Edan este înscris la multe opţionale, pe care chiar tatăl lui le-a ales. Eu i-am trimis fişele de la şcoală, iar el a selectat. Astfel, Edan merge la franceză, germană, IT, şah şi ceva despre alimentaţia sănătoasă”, a declarat Vica.

ADVERTISEMENT

După prima zi la noua şcoală, Vica a întâmpinat ceva probleme din partea fiului ei: “Nu a mai vrut să vină acasă! A trebuit să stau mai bine de o oră după el în curte. Zicea că vrea să termine partida de fotbal cu colegii lui. Mi-a spus că îi place foarte tare la noua şcoală şi că vrea să petreacă mai mult timp acolo”.

sursa: libertatea.net

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!