ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Cum a reacţionat Piţurcă la anunţul lui Sandu? “Se prăpădeşte de RÎS”

Fostul internaţional, Dănuţ Lupu, a declarat pentru FANATIK că nu vede cu ochi buni numirea în funcţia de director tehnic a lui Anghel Iordănescu, atît timp cît Mircea Sandu nu a avut curajul...
Autor: Daniel Vlad | 16.12.2013 | 15:36
Cum a reacţionat Piţurcă la anunţul lui Sandu?
Lupu nu crede că Piţurcă îşi va da demisia

Fostul internaţional, Dănuţ Lupu, a declarat pentru FANATIK că nu vede cu ochi buni numirea în funcţia de director tehnic a lui Anghel Iordănescu, atît timp cît Mircea Sandu nu a avut curajul să-l demită acum pe Victor Piţurcă.

ADVERTISEMENT

“Nu mai înţeleg nimic! Pentru ce a fost adus în funcţia asta Anghel Iordănescu? Îmi puteţi spune şi mie? Eu parcă ştiam că nea Puiu nu se mai ocupă de fotbal de mulţi ani, parcă se făcuse chiar şi senator, nu? Hai să fim serioşi! Cred că dacă vă duceţi acum să îl filmaţi pe Piţi cu o cameră ascunsă o să vedeţi că se prăpădeşte de rîs, după ce a văzut ce a făcut Mircea Sandu. Credeţi că îl sperie că i l-a pus şef pe Iordănescu? Nici vorbă! Ce poate să îi facă nea Puiu lui Piţurcă, îi va superviza antrenamentele? Vă spun eu că Piţi nici nu o să stea de vorbă cu el.  Eu zic că dacă aveai tupeu ca preşedinte al FRF îi dădea banii lui Piţurcă încă de-acum, iar contractul între cele două părţi înceta. Acum ce faci, îi laşi altuia pe cap problemele cu Piţurcă şi tu te speli pe mîini?”,a încheiat Lupu.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!