Piţi a scăpat din mîinile arabilor, după o săptămînă de SECHESTRU

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
23/07/2016, 14:32
Piţi a scăpat din mîinile arabilor, după o săptămînă de SECHESTRU GALERIE FOTO

UPDATE, 23 iulie, ora 14:20 / Victor Piţurcă a ajuns în cele din urmă în România, după ce a fost sechestrat în Arabia Saudită timp de o săptămînă, din cauza unui diferend financiar cu şefii lui Al Ittihaf. Antrenorului român i-a fost în cele din urmă acordată viza pentru a reveni în România, după intervenţia MAE.

“Sînt prea obosit ca să mai vorbesc acum…”, au fost singurele cuvinte ale lui Piţurcă după aterizarea pe aeroportul Henri Coandă.

DĂ CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU PRIMA IMAGINE CU PIŢURCĂ DUPĂ REVENIREA ÎN ROMÂNIA

__________________________________________________________________

UPDATE 20.07.2016. Ministerul Afacerilor Excerne a emis un comunicat cu privire la situaţia lui Victor Piţurcă.

Încă de la data contactării Ambasadei României la Riad de către cetăţeanul român, la 14 iulie 2016, misiunea diplomatică a menţinut permanent legătura cu acesta şi cu reprezentanţii clubului cu care colabora. Ambasada României la Riad a pus la dispoziţia cetăţeanului român un avocat şi un translator, însă acesta a declinat oferta, motivând că beneficiază deja de aceste servicii. Misiunea diplomatică română menţine cazul în atenţie, fiind pregătită să acorde în continuare asistenţă consulară de specialitate, în limita competenţelor legale“, “, a precizat MAE.

Victor Piţurcă se află în Arabia Saudită, la Al-Ittihad, din 2014. Recent, s-a certat cu şefii echipei, dîndu-şi demisia. Şeicii n-au fost de acord şi l-au reclamat la Poliţie, informează ziare.com

Piţurcă şi reziliat în mod abuziv contractul şi a incitat suporterii sa facă scandal la adresa clubului. Drept urmare, fostul selecţioner al României a primit inderdicţia de a părăsi Arabia Saudită! Victor Piţurcă s-a adresat Ambasadei României pentru a soluţiona problema.

În acest moment, clubul Al-Ittihad se află la controlul situaţiei, numai el poate decide dacă Piţurcă poate sau nu pleca!

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×