Stiri sportive

VIDEO/ Primele imagini cu Piţi la arabi. “Vreau titlul!”

UPDATE 20:35 / Victor Piţurcă a dat primul interviu din postura pentru Al Ittihad prin care spune că obiectivul principal e cîştigarea titlului:...
22.10.2014 | 19:58
VIDEO Primele imagini cu Piti la arabi Vreau titlul

UPDATE 20:35 / Victor Piţurcă a dat primul interviu din postura pentru Al Ittihad prin care spune că obiectivul principal e cîştigarea titlului:

“Ştiu că Al Ittihad este un club imens, foarte iubit şi de aceea am luat decizia să vin. Obiectivul principal este cîştigarea titlului şi pe urmă vedem ce va fi. Nu ştiu ce îi lipseşte echipei, voi face o analiză”, a declarat Piţurcă.

UPDATE 19:44 / A fost isterie la stadionul din Jeddah la primul antrenament la care a participat Victor Piţurcă. Suporterii echipei l-au aşteptat la stadion şi maşina în care se afla abia a putut să treacă de suporterii entuziaşti ai echipei. Vezi VIDEO: 

Loading the player…

Loading the player…

Loading the player…

Loading the player…
Loading the player…

UPDATE 19:30 / Victor Piţurcă a participat la primul antrenament al echipei. Deocamdată, tehnicianul român doar a observat echipa şi jucătorii şi nu a condus şedinţa de pregătire:

piti323

Victor Piţurcă a ajuns în Arabia Saudită, unde o va prelua pe Al Ittihad. Antrenorul român a ajuns în urmă cu puţin timp în urmă pe tărîm arab, fiind primit de şeici. Piţurcă a semnat un contract valabil două sezoane cu arabii, fiind remunerat cu 1,8 milioane de euro anual. 

Al Ittihad este pe primul loc în Arabia Saudită, avînd maximum de puncte după 8 etape şi un avans de 5 puncte de Al Hilal, echipă antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Piţurcă şi staff-ul său au fost primiţi de şeicii, alături de care au făcut fotografii.

VEZI VIDEO ŞI FOTO CU SOSIREA LUI PIŢURCĂ ÎN ARABIA SAUDITĂ:

piturca

piturca arabi

2222

 

ddd

 

134

 

aa113

 

''

 

''''

 

4949494