ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Victor Piţurcă A SEMNAT cu Al Ittihad pentru 3.000.000 $!

Ce părea greu de crezut se întîmplă! Victor Piţurcă părăseşte echipa naţională după jocul pe care România îl va disputa cu Grecia. Selecţionerul a ajuns la un acord cu Al Ittihad, din...
Autor: Constantin Radu | 31.08.2014 | 17:36
Victor Piţurcă A SEMNAT cu Al Ittihad pentru 3.000.000 $!

Ce părea greu de crezut se întîmplă! Victor Piţurcă părăseşte echipa naţională după jocul pe care România îl va disputa cu Grecia. Selecţionerul a ajuns la un acord cu Al Ittihad, din Arabia Saudită, fosta echipă antrenată de Puiu Iordănescu în 2005 şi a înştiinţat deja Federaţia Română de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.RO, Piţurcă a semnat, prin fax, acordul cu arabii, care se întinde pe o perioadă de 2 ani, în urma căruia tehnicianul va încasa 3 milioane de dolari.

Luni, 8 septembrie, a doua zi după meciul cu Grecia, Piţurcă va fi prezent la Jeddah, pentru a fi prezentat oficial de Al Ittihad. Piţurcă va fi urmat în Arabia Saudită de întreg staff-ul său de la echipa naţională, format din secunzii Eugen Neagoe, Gabi Boldici şi Martin Tudor, team managerul Ovidiu Costeşin şi preparatorul fizic Marius Dima.

ADVERTISEMENT

Printre variantele de preluare a postului de selecţioner la echipa naţională, în locul lui Piţurcă, se numără Laurenţiu Reghecampf, Dan Petrescu şi Ladislau Boloni.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!