Fotbal intern

Pițurcă și-a luat măsuri după episodul penalty-ului lui Pușcaș de la națională: ”Amendă de 5.000 de euro la Craiova”

17.10.2019 | 16:25
Piturca sia luat masuri dupa episodul penaltyului lui Puscas de la nationala Amenda de 5000 de euro la Craiova
ADVERTISEMENT

Faza controversată de la meciului România – Norvegia, atunci când George Pușcaș a executat un penalty pentru care nu era desemnat, continuă să nască discuții și polemici. Dacă unii continuă să sară fie în tabăra antrenorului, fie în cea a jucătorului, alții iau măsuri pentru a evita astfel de evenimente. Victor Pițurcă, antrenorul Universității Craiova, și-a anunțat elevii ce vor păți dacă nu respectă ordinea executării loviturilor.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.67 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la meciul România – Suedia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Pițurcă și-a luat măsuri după episodul penalty-ului lui Pușcaș de la națională: ”Amendă de 5.000 de euro la Craiova”

Fostul selecționer al României, Victor Pițurcă, spune că nerespectarea deciziilor luate înaintea unui meci atunci când vine vorba de ordinea executanților loviturilor de pedeapsă este de neiertat. Drept urmare, dacă la Craiova se va repeta cazul lui Pușcaș de la națională, oltenii vor fi asupra penalizați financiar.

”Întrebați-l pe Andrei Ivan ce le-am spus. Vor avea amendă 5000 de euro. Cum adică să discuți înaintea meciului că o să bată un anumit jucător penalty-ul, apoi să ia alt jucător mingea să execute el? Ok, e în regulă dacă îşi dă acordul antrenorul, mi s-a mai întâmplat şi mie, dar aşa cum a fost în această situație. Eu nu știu cum aș fi reacționat într-un astfel de moment, chiar nu știu ce aş fi făcut, habar nu am”, a spus Pițurcă la o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește ieșirea necontrolată a lui Contra la adresa lui Pușcaș, Pițurcă este de părere că subiectul ar trebui închis, întrucât la fotbal sunt normale astfel de gesturi. ”Ce reacţie a avut Contra? Ce a făcut aşa rău? La fotbal se înjură, ştim de unde vin fotbaliștii, știm că e un joc bărbătesc şi se mai poate înjura la nervi, când nu te mai poți controla, chestiile astea se întâmplă. Cosmin Contra şi-a recunoscut vina, cei de la FRF la fel, aşa că nu mai are rost să mai discutăm pe baza acestui subiect”, a mai declarat Victor Piţurcă.

Pițurcă și-a luat măsuri după episodul penalty-ului lui Pușcaș de la națională: ”Amendă de 5.000 de euro la Craiova”
Pițurcă și-a luat măsuri după episodul penalty-ului lui Pușcaș de la națională: ”Amendă de 5.000 de euro la Craiova”. Sursă foto: sportpictures.eu

Victor Pițurcă țintește victoria cu Dan Petrescu în weekend

În conferința de presă de dinaintea plecării spre Cluj, acolo unde Universitatea se va duela cu liderul CFR, sâmbătă de la ora 20:30, Victor Pițurcă spune că țintește toate punctele, deși campioana va fi greu de ajuns.

ADVERTISEMENT

”Ne-am pregătit bine şi mergem numai pentru victorie. Ne-am luat nişte măsuri, dar este un joc ca toate celelalte, nu e atât de important ca şi cum ar fi în playoff. Eu am stilul meu, Dan Petrescu are stilul lui. Va fi greu să-l mai prindem pe Dan Petrescu și CFR Cluj cum i-a prins Viitorul. Ne așteptăm să întâlnim un CFR extrem de puternic”, a spus antrenorul echipei din Bănie.

  • Bancu (suspendat) și Koljic (accidentat) sunt absențele de marcă ale Universității la meciul cu CFR Cluj. 
ADVERTISEMENT