Fotbal intern

Piţurcă, tranșant când a vorbit despre despărțirea de Craiova: “V-am spus, dacă nu mai sunt șanse la titlu, plec!”

14.12.2019 | 13:00
Piturca transant cand a vorbit despre despartirea de Craiova Vam spus daca nu mai sunt sanse la titlu plec
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, de la ora 20:00, Universitatea Craiova joacă ultimul meci din 2019 pe arena ”Ion Oblemenco”. Elevii lui Victor Pițurcă primesc vizita ”lanternei” FC Voluntari, într-un duel în care orice alt rezultat în afara unui succes poate fi considerat un mare pas înapoi în lupta pentru titlu.

Piţurcă, tranșant când a vorbit despre despărțirea de Craiova: “V-am spus, dacă nu mai sunt șanse la titlu, plec!”

Cu Victor Pițurcă pe bancă, Universitatea Craiova nu are deloc evoluțiile așteptate de fanii din Bănie. Deși visau la titlu, oltenii sunt abia pe locul 4 în campionat, iar jocul nu le dă speranțe la o performanță notabilă.

ADVERTISEMENT

În conferința de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari din runda a 21-a a campionatului, Pițurcă a declarat că nu va ezita să plece de la Craiova dacă șansele la titlu se diminuează considerabil.

Întrebat dacă acest lucru se poate produce în următoarele două meciuri, fostul selecționer a spus că nu vede cum cineva s-ar putea distanța de echipa sa, chiar și dacă aceasta ar pierde ambele meciuri, cu FC Voluntari și FCSB.

ADVERTISEMENT

”Da, am declarat, bineînțeles că am declarat. Ăsta e adevărul. V-am spus că vreau campionatul. Nu am șanse, plec. E simplu. Nu, nu cred că încă din această iarnă adversarele se pot îndepărta. Nu mai au timp. Chiar dacă am pierde ambele meciuri, șanse încă mai sunt la titlu, dar vedem strategia pe care o vom adopta”, a spus ”Piți” la conferință.

Pițurcă, absent de la petrecerea de Crăciun a juniorilor Craiovei

Ultimul eșec al Craiovei în campionat, scor 0-1 cu Astra, l-a supărat foarte tare pe Victor Pițurcă. După duelul de la Giurgiu, tehnicianul de 63 de ani a dat de înțeles că despărțirea de echipa din Bănie nu e departe.

ADVERTISEMENT

După astea două meciuri (n.r. cu FC Voluntari și FCSB) tragem linie și facem planuri. Dacă mai e cazul”, a spus Pițurcă.

La doar câteva zile după insuccesul cu Astra, Pițurcă a dat primele semne ale unei răceli față de clubul oltean, el fiind singurul absent de la petrecerea de Crăciun a juniorilor Craiovei, organizată marți, 10 decembrie, la arena ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Întrebat de această absență de la evenimentul de la stadion, Pițurcă a spus: ”S-au făcut speculații gratuite, fiindcă am fost puțin răcit. Dat fiind faptul că festivitatea se făcea afară, am evitat”


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari : 1.87 este cota pentru 1 pauză/1 final. Vezi aici toate cotele!


 

ADVERTISEMENT