Piţurcă va ÎNNEBUNI! Vezi cum a ieşit Vica PE STRADĂ!

Fotoreporterii Click! le-au surprins pe vedetele de la «Splash» imediat după antrenamentele din piscina semiolimpică....
31.05.2014 | 12:41
Piturca va INNEBUNI Vezi cum a iesit Vica PE STRADA
ADVERTISEMENT

Fotoreporterii Click! le-au surprins pe vedetele de la «Splash» imediat după antrenamentele din piscina semiolimpică.

1

Mamă – mamă, ce staruri vor sări în piscină de la trambulină! Noul sezon al emisiunii „Splah! Vedete la apă” de la Antena 1 are o distribuţie foarte sexy. Click! a surprins o parte dintre vedetele care au început deja antrenamentele. Vi le prezentăm aşa cum au ieşit din piscină, fără machiaj, sleite de puteri, dar foarte „apetisante”. Vica Blochina a făcut senzaţie pe stradă, acoperită cu un halat albastru. 

Ne-a obişnuit cu apariţiile ei sexy, îmbrăcată în rochii decoltate, mulate sau scurte, dar modul în care au surprins-o fotoreporterii Click! pe Vica Blochina (39 de ani) şochează audienţa din nou.

ADVERTISEMENT

2

În şlapi, toată udă, acoperită doar cu un halat albastru, frumoasa blondină a lăsat cu gura căscată bărbaţii care treceau prin zonă şi s-au bucurat de spectacol, că doar nu se întâlnesc în fie­care zi cu Vica atât de… erotică.

Fosta iubită a lui Victor Piţurcă a acceptat cu entuziasm să participe la noul sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă”, care va fi transmis la vară de Antena 1, dar abia acum îşi dă seama în ce bucluc s-a băgat alături de alte 35 de vedete, printre care Daniela Crudu, Alina Puşcaş, Raluka sau Elena de la Mandinga. Acestea sunt doar câteva dintre vedetele pe care le vom vedea la tv în timp ce fac sărituri periculoase în apă.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, până la calificările de la Bacău, ele se antrenează la Complexul Sportiv “Lia Manoliu”. După Vica, în obiectiv au apărut Andreea Tonciu şi Nicolae Mitea.

SURSA: click.ro