Life

Plaja ascunsă din Europa perfectă pentru familii. Este una sigură și totodată apa este mai mereu curată

Unde se află plaja ascunsă din Europa, perfectă pentru familii. Este una foarte sigură, iar apa este întotdeauna curată.
28.06.2024 | 17:22
Plaja ascunsa din Europa perfecta pentru familii Este una sigura si totodata apa este mai mereu curata
Plaja ascunsă din Europa și care e perfectă pentru familii. Sursa foto: visitthanet.co.uk, Freepik/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Plaja ascunsă din Europa care e perfectă pentru familii. Este foarte sigură, apa este întotdeauna curată, iar copiii se pot scălda în ea fără griji. Unde se află, de fapt?

Plaja ascunsă din Europa perfectă pentru familii. Este foarte sigură și curată

În Europa există numeroase destinații de vacanță unde turiștii se pot relaxa pe plajă, unele fiind mai cunoscute decât altele. În timp ce mulți optează pentru destinațiile populare, alții caută locuri mai liniștite.

ADVERTISEMENT

Multe persoane merg în vacanță alături de familie, motiv pentru care preferă plajele mai liniștite. În marea Britanie există mai multe plaje care îndeplinesc acest criteriu, una dintre ele fiind Kinsgate Bay Beach.

Este o plajă potrivită pentru familie datorită liniștii și e cunoscută mai ales pentru peșterile marine. Plaja este, de fapt, un golf mic de nisip adăpostit, susținut de stâncile albe din Kent.

ADVERTISEMENT

Datorită formei golfului, valurile sunt mai mici decât pe plajele din apropiere, Joss Bay și Botany Bay. Astfel, turiștii se pot scălda fără probleme în apă, mai ales copiii.

Cu toate acestea, plaja este expusă la mareea mare, chiar dacă e izolată de mare la ambele capete. Din acest motiv, e bine să verifici cu atenție orele de maree.

ADVERTISEMENT

“Kinsgate Bay Beach este una dintre cele mai bune plaje din Kent în opinia mea – este locul perfect pentru o zi în familie și este mai liniștită decât plajele din apropiere”, a spus Kathryn Harrington, cititoare a publicației The Sun.

Un alt avantaj al acestei plaje îi vizează pe deținătorii de câini. Golful le permite turiștilor să vină cu animalul de companie pe tot parcursul anului.

ADVERTISEMENT

Plaja liniștită unde merită să ajungi. Are ape cristaline, dar se ajunge greu la ea

Insula Wight, situată în sudul Marii Britanii, este o zonă perfectă pentru cei care vor să viziteze plaje liniștite. Apele sunt cristaline, iar peisajele sunt de vis.

Un loc ce merită vizitat de turiștii care ajung în zonă este plaja Rocken End, una dintre cele mai frumoase de pe insulă. Este o plajă situată în partea de sud a insulei Wight și are un aspect sălbatic, iar apa e cristalină.

Plaja este foarte liniștită deoarece nu sunt mulți turiști care o vizitează, chiar și atunci când temperaturile de afară sunt mai ridicate. Coborârea către plajă este abruptă și se face de la o mică parcare de pe Old Blackgang Road pentru a putea ajunge la țărm.

Turiștii sunt încântați de faptul că plaja este una mai izolată. Locul este perfect pentru cei care preferă liniștea și vor să se bucure de mare fără să fie aglomerație în jur.

Un lucru important de menționat este, însă, faptul că pe această plajă nu sunt restaurante, cafenele sau toalete, astfel că cei care vor să petreacă aici câteva ore trebuie să vină cu tot ce este nevoie.

ADVERTISEMENT