Life

Plaja din apropiere de Bucureşti unde bărbaţii au interzis. Femeile vin aici pentru nudism şi tratament cu nămol: „Este tradiție la noi”

Primăria unei comune din Bărăgan a amenajat o plajă specială pentru femei, unde acestea merg pentru nudism și pentru a-și face tratamente cu nămol. A devenit o tradiție a locului.
16.07.2022 | 12:54
Plaja din apropiere de Bucuresti unde barbatii au interzis Femeile vin aici pentru nudism si tratament cu namol Este traditie la noi
Plaja destinată exclusiv femeilor. Foto: capturi Digi24
ADVERTISEMENT

În județul Călărași, aproape de București, Primăria comunei Mitreni a amenajat o plajă special pentru nudiste. Bărbații nu au voie să meargă acolo și se presupune că nămolul din baltă are efecte terapeutice.

Lângă București, există o plajă unde bărbații nu au voie. Este destinată special femeilor care practică nudismul și își fac tratamente cu nămol

Lângă balta sulfuroasă din comuna Mitreni, din județul Călărași, Primăria a amenajat o plajă destinată exclusiv femeilor, care aleg acest loc pentru a face nudism, dar și tratamente cu nămol, despre care se crede că ar fi unul cu efect terapeutic.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au scos buruienile și au acoperit spațiul cu nisip. Cu toate acestea, încă nu există un drum principal prin care se poate ajunge la baltă. Prin urmare, accesul se face prin curțile localnicilor.

În trecut, balta Potcoava, un lac cu nămol sulfuros asemenea celui de la Techirghiol, era frecventată de turiștii care aveau probleme reumatice.

ADVERTISEMENT

Ideea amenajării plajei „La femei” le-a venit reprezentanților Primăriei datorită faptului că atunci când vremea este bună, iar apa se încălzește, locul mai are încă vizitatori.

În ciuda faptului că plaja a fost amenajată, nu este semnalizată corespunzător și nu există indicatoare, iar cei care vor să ajungă la baltă trebuie să fie îndrumați de oamenii care locuiesc în zonă.

ADVERTISEMENT

Viceprimarul din Mitreni spune că a devenit o tradiție ca femeile să facă plajă nud la ei în comună

Plaja la care se poate ajunge prin curțile a două femei, Viorica și Culina, amintește de Delta Dunării, scrie digi24.ro. E liniște, însă nu există șezlonguri, ci doar două bănci vechi.

Viceprimarul Florin Chirnogeanu a explicat faptul că a devenit o tradiție ca în comuna Mitreni să vină femeile care își doresc să facă plajă nud.

ADVERTISEMENT

„Plaja pentru doamne! Este tradiție la noi cu plaja pentru doamne. Și anul ăsta am mai băgat câteva sute de tone de nisip și-am reamenajat-o, dacă pot spune așa.

Accesul se mai face printr-un loc. Se coboară pe la fosta discotecă. Deja am făcut… N-ați fost pe acolo”, a explicat acesta pentru sursa menționată anterior.

Localnicii susțin cu tărie că nămolul are efect terapeutic și că i-a ajutat. Cu toate că în comună nu există locuri de cazare, cei care doresc să viziteze, pot găsi adăpost în casele oamenilor.

ADVERTISEMENT