Life

Plaja din România care i-a cucerit pe jurnaliștii străini. ”Nisipul este la fel de fin ca în Caraibe”

Jurnaliștii străini au descoperit un colț de Rai în România. Locul de vis care i-a cucerit iremediabil și care le va rămâne mereu în suflet.
09.07.2024 | 19:58
Plaja din Romania care ia cucerit pe jurnalistii straini Nisipul este la fel de fin ca in Caraibe
Jurnaliștii străini au descoperit un colț de Rai în România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

România nu duce lipsă de peisaje uimitoare. Chiar dacă mulți dintre noi nu mai vedem bogățiile țării noastre, străinii sunt absolut fascinați de frumusețile României. Este și cazul jurnaliștilor de la The Telegraph.

Jurnaliștii străini au descoperit un colț de Rai în România

România este o țară spectaculoasă. Cei care se ajung să o descopere, au numai cuvinte de laudă la adresa țării noastre. Este și cazul jurnaliștilor de la The Telegraph care și-au exprimat părerea sinceră despre plajele de la noi din România.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, plaja care i-a cucerit pe jurnaliști este Plaja Vadu. Aceasta este considerată un adevărat paradis chiar și de către români. Plaja Vadu este una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice de la noi din țară. An de an, este alegerea celor care vor să se bucure de liniște și natură.

Jurnalista Heidi Fuller-Love a zburat din Londra până în România și nu regretă deloc alegerea făcută. Zborul a costat-o 112 lire, însă, amintirile pe care i le-a oferit România sunt neprețuite.

ADVERTISEMENT

Jurnalista de la The Telegraph a povestit că peisajele din România sunt de o frumusețe aparte. Orașul care a cucerit-o pe Heidi Fuller-Love este Constanța, acolo unde și-a și închiriat o mașină pentru a descoperi mai multe locuri minunate.

Jurnalista de la The Telegraph a încercat tot felul de preparate delicioase

Jurnalista a recunoscut că, inițial, a fost tentată să viziteze locurile care sunt deja consacrate, precum Castelul lui Dracula. Însă, într-un final, a decis să meargă pe litoral și nu regretă deloc alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

”Peisajul, la început, nu a fost decât inspirator: câmpuri de grâu aparent nesfârșite, punctate de sate monotone din epoca sovietică. (…) Poate că decizia mea de a încerca o vacanță la plajă într-o țară cunoscută pentru Dracula și Dacia nu a fost total greșită.”, a povestit jurnalista, potrivit adevarul.ro.

Jurnalista a remarcat faptul că la noi în țară foarte multă lume are locuințe în proprietate, ceea ce nu a mai observat în alte țări. Heidi Fuller-Love a optat pentru o cazare cu vedere panoramică și susține că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua.

ADVERTISEMENT

Jurnalista de la The Telegraph nu a fost cucerită doar de peisaje, ci și de mâncărurile de la noi. Aceasta a încercat cât mai multe feluri de mâncare, însă, a recunoscut că preferatul ei a fost puiul de baltă.

”La prânz, căutând adăpost de căldură, am savurat gustări ieftine ca chipsuri și sticle de bere Ursus rece ca gheața la una dintre cele două cantine din spatele plajei. Felul meu preferat de mâncare, piu de baltă a fost si mai ieftin, la 35 de lei.”, a mai spus aceasta potrivit sursei menționate.

Vizita în România i-a lăsat jurnalistei o părere foarte bună despre țara noastră și a povestit tuturor despre ce a descoperit la noi. Aceasta va recomanda mai departe Plaja Vadu și îi va îndemna pe cei dornici să se relaxeze într-o oază de liniște, să vină în România.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă...
Românul cu pensie de 27.000 de lei pe lună. Mai ia și leafă de la stat
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români