Life

Plaja din România care i-a îngrozit pe turiștii străini. Ce au pățit cei care au ajuns acolo: ”Nu o voi mai vizita niciodată”

O plajă din România i-a îngrozit pe turiștii străini. Cei care au ajuns acolo au spus că nu o vor mai vizita niciodată după întreaga experiență.
29.03.2023 | 18:41
Plaja din Romania care ia ingrozit pe turistii straini Ce au patit cei care au ajuns acolo Nu o voi mai vizita niciodata
Plaja din România care i-a îngrozit pe turiștii străini. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România are și ea nenumărate peisaje, dar și locații de vis. Nu toate sunt însă apreciate de turiștii străini. Cei care au ajuns pe litoralul românesc spre exemplu, s-au arătat total dezamăgiți de întreaga experiență. Iar unele comentarii sunt extrem de răutăcioase.

Plaja din România pe care turiștii străini nu vor să o mai revadă

Pentru cei care nu știu, în jur de 44.000 de turiști străini au vizitat litoralul românesc în 2022. Aceștia au mers la Constanța, conform datelor publicate de INS, însă au fost dezamăgiți de ce au putut vedea acolo. Deși căutau relaxare și o plajă fabuloasă, experiența a fost una toate neplăcută.

ADVERTISEMENT

Turiștii străini folosesc deseori platforma TripAdvisor pentru a căuta recenzii despre locurile de interes. Tot acolo am putea vedea și ce părere au aceștia despre România, mai exact despre faimoasa plajă de la Mamaia care de altfel s-a și mărit în ultimul an.

Ce spun turiștii străini despre Plaja Mamaia? Găsim peste 700 de recenzii lăsate aici. Iar mare parte dintre ele nu sunt de la români. Plaja este catalogată ca fiind una murdară. De asemenea, nu puțini sunt cei care s-au plâns de prețurile extrem de ridicate.

ADVERTISEMENT

Sunt însă și persoane care au lăudat plaja, ori obiectivele turistice din jurul ei. Oricum ar fi, comentariile negative sunt cele mai multe. O persoană care a vizitat Mamaia în urmă cu mai bine de 30 de ani spre exemplu, a avut parte de o surpriză neplăcută când a revenit în 2021.

”Nu voi mai vizita niciodată”

În recenzia lăsată, turistul spune că stațiunea este precum una ”de lumea a treia”. ”Din păcate, am vizitat din nou Mamaia în 2021 și am fost literalmente șocat să văd schimbarea. Acum arată ca o stațiune de lumea a treia care încearcă să pară ce nu e.

ADVERTISEMENT

Fiecare parte frumoasă a ei a fost literalmente distrusă, clădiri de beton haotice au fost turnate peste tot. Practic este sufocant, este gunoi peste tot și calitatea serviciilor este foarte scăzută. Oh, în afară de asta, totul este atât de scump și nu prea înțeleg de ce. Nu voi mai vizita niciodată”, este una dintre recenzii.

Alți turiști însă au fost mai duri de atât. Unii au spus că Plaja Mamaia arată groaznic. De asemenea, este și aglomerată, iar prețurile sunt mari față de alte destinații de lux. Un turist spre exemplu a spus că singurul lucru bun din întreaga experiență a fost doar apa.

ADVERTISEMENT

Unele persoane nu recomandă nimănui Plaja Mamaia

În același timp, persoane care au mai ajuns pe plaja Mamaia din România și în anii trecuți spun că lucrurile devin din ce în ce mai rele. Plaja este acaparată de șezlonguri până pe malul mării. Totodată, nimeni nu poate avea intimitate, iar muzica de la baruri e mai mereu dată la maxim.

Alte persoane s-au luat de curățenie, care de altfel nici nu ar fi prezentă. De asemenea, unii spun că referă să meargă în destinații exotice precum  Thailanda ori Vietnam, în loc de România, care sunt cu mult mai curate. Sunt și turiști care le-au recomandat altora să nu meargă în niciun caz la Mamaia, pentru că vor rămâne cu un gust amar.

”Curățenia este zero, peste tot sunt gunoaie și mucuri de țigară în nisip. E o rușine. Păcat că are potențial”.”Dacă vreți să mergeți în Constanța, țineți minte să nu alegeți Mamaia pentru că o să fiți dezamăgiți. E foarte aglomerat, cu prețuri nejustificat de mari. E ca un fel de Mykonos de România.”, au fost alte recenzii de pe TripAdvisor.

ADVERTISEMENT
Tags: