Life

Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă numai 15 lei, iar oamenii sunt încântați

Plaja ieftină din România pe care se îngrămădesc turiștii! Prețurile sunt mici, ceea ce îi încântă pe mulți, iar Mamaia are concurență serioase.
26.06.2024 | 13:53
Plaja din Romania cu preturi mult mai mici decat Mamaia Un sezlong costa numai 15 lei iar oamenii sunt incantati
Plaja din România care concurează cu Mamaia. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurență serioasă pentru Mamaia. O plajă din România este la mare căutare în această perioadă. Românii sunt atrași, mai ales, de prețurile mult mai mici decât cele practicate în alte destinații cunoscute.

Plaja din România care concurează cu Mamaia

Pe vreme de caniculă, nu doar stațiunile din Constanța sunt la mare căutare. Românii au luat cu asalt plaja oltenilor, de la Calafat, și se răcoresc în apa Dunării. Chiar și o mie de vizitatori au ajuns aici în a doua zi de Rusalii.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că este mai aproape decât litoralul Mării Negre, oamenii sunt atrași și de prețurile avantajoase. Spre deosebire de Mamaia, unde prețurile sunt piperate, la Calafat, un șezlong costă numai 15 lei.

„Liniște. Poate ceva ce nu găsim în oraș. Și priveliștea e nemaipomenită”, a spus o femeie care se află pe plaja din România, despre motivele care au convins-o să vină aici în ziua sa liberă, pentru Kanal D. 

ADVERTISEMENT

„Apa e bună. E foarte bună. E prima oară când venim, nu am mai fost. Sunt din Craiova”, a spus altcineva. Pentru că nu au avut mult timp liber, românii au ales să se relaxeze pe plaja care se află mai aproape de casa lor.

Plaja se află aproape de Craiova

Plaja de la Bașcov se află la numai o oră și jumătate de Craiova și oferă relaxare și liniște, dar la un buget redus. „Aici sunt oameni modești. Nu sunt fițe. Nu vezi mașini pe plajă. Nu vezi nu știu care șmecher tras pe aici. Aici toți sunt oameni de rând”, a spus un bărbat.

ADVERTISEMENT

Pentru o zi pe plaja din România care concurează cu cele de pe litoralul Mării Negre, bugetul este unul de câteva sute de lei pe zi, mult mai puțin decât ar trebui să plătească în stațiunile cunoscute.

„Ne relaxăm puțin. La o ieșire ca aceasta se duc undeva la 500 de roni, Pentru toată familia. La mare e mult mai mult. Cred că ajunge unde la 1000 pe zi”, a povestit un turist.

ADVERTISEMENT

„La șezlong nu se compară în niciun caz cu prețurile din Constanța. În Constanța ajung la 50-60 de lei, aici e mult mai acceptabil”, a afirmat un alt cuplu. De altfel, turiștii au posibilitatea de a veni cu cearșaful sau pătura de acasă.

ADVERTISEMENT