Life

Plaja din România de care puțini știu și care e mai frumoasă și mai liniștită decât cele din Mamaia. Priveliștea e absolut încântătoare

Unde se pot relaxa turiștii care vor să aibă parte de liniște la malul Mării Negre. Plaja din România unde oricine se poate conecta instant cu natura.
24.06.2024 | 14:35
Plaja din Romania de care putini stiu si care e mai frumoasa si mai linistita decat cele din Mamaia Privelistea e absolut incantatoare
Plaja unde turiștii se pot bucura de soare și de nisip fin în liniște. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Sezonul vacanțelor la malul mării se apropie cu pași repezi. Cei care vor să stea departe de agitația plajelor pline de turiști, au de unde alege. La malul Mării Negre există o plajă care este o adevărată oază de relaxare de care puțini au aflat.

Unde se pot relaxa turiștii care vor să aibă parte de liniște pe plajă

În ultima vreme, românii au început să fie din ce în ce mai atrași de litoralul românesc și nu este de mirare. Aici se află plaje pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele. Cei care nu vor să stea în agitație, pot opta pentru o oază de relaxare, situată tot pe malul Mării Negre.

ADVERTISEMENT

Departe de zgomot și de turiștii numeroși se află plaja 23 august. Aceasta este situată între Costinești și Olimp și, până acum, nu multă lume a aflat de ea. Tocmai din acest motiv, continuă să fie un refugiu pentru cei care caută liniște.

Pentru a ajunge aici, drumul nu este deloc ușor. Însă, orice sacrificiu merită din plin, căci, odată ajuns aici, te vei simți ca în paradis.

ADVERTISEMENT

Ca să te relaxezi pe plaja 23 august, va trebui să mergi pe drumul E87 aproximativ 30 de kilometri de la Constanța. Apoi, de-a lungul unui versant vei putea observa plaja care te îmbie cu liniștea sa.

Spre deosebire de alte plaje, plaja 23 august este considerată a fi sălbatică. Cei care aleg să vină aici o fac special pentru liniște, dar și pentru conexiunea perfectă cu natura.

ADVERTISEMENT

Plaja sălbatică 23 august este ideală pentru cei care vor să se bucure din plin de natură

Pe plaja 23 august nu există șezlonguri și nici paturi cu baldachine, ca în Mamaia. În schimb, există suficient de mult spațiu, astfel încât oricine își poate monta un cort și se poate simți bine.

Nu doar șezlongurile lipsesc din zonă, ci și hotelurile, cluburile sau alte locuri de distracție. Turiștii care se aventurează aici, trebuie să fie pregătiți din toate punctele de vedere. Nu trebuie uitate acasă nici proviziile de mâncare sau de apă.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să aibă parte de o experiență unică, se pot împrietenii cu localnicii și pot face chiar și afaceri cu ei. Cum aceștia sunt mari pescari, turiștii pot cumpăra de la ei pește proaspăt, pe care, mai apoi, îl pot găti după bunul plac.

Turiștii care adoră să își petreacă vacanțele pe malul Mării Negre, însă, în locuri liniștite, trebuie să știe că au de unde alege. Pe lângă plaja 23 august, la fel de frumoasă este și plaja Tuzla, considerată un paradis natural.

ADVERTISEMENT