Sport

Plamen Iliev e out de la Dinamo! Mircea Rednic aduce portar. Cele trei gafe care i-au fost fatale bulgarului. Exclusiv

Plamen Iliev a gafat decisiv în meciul pierdut de Dinamo la Mioveni, scor 1-2. Din informaţiile FANATIK, Iliev va fi dat afară în iarnă, iar Mircea Rednic îi va aduce un înlocuitor.
16.12.2021 | 21:14
Plamen Iliev e out de la Dinamo Mircea Rednic aduce portar Cele trei gafe care iau fost fatale bulgarului Exclusiv
Mircea Rednic şi Plamen Iliev. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut printre degete victoria în meciul cu CS Mioveni, scor 1-2. “Câinii” au condus cu 1-0 până în minutul 90+2, însă echipa lui Pelici a întors graţie golurilor marcate de Sanoh şi Rusu.

Plamen Iliev e out de la Dinamo! Mircea Rednic aduce portar

Ambele reuşite ale celor de la Mioveni îi pot fi imputate lui Plamen Iliev, portarul lui Dinamo. Bulgarul a comis un penalty gratuit în minutul 90, transformat de Sanoh, în timp ce la golul lui Rusu, Iliev a fost surprins de un şut din afara careului.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Plamen Iliev va pleca de la Dinamo în această iarnă. Mircea Rednic a decis să nu îl mai păstreze pe portar şi va aduce el un alt înlocuitor pe post în perioada de mercato din iarnă.

Cele trei gafe uriaşe care i-au fost fatale bulgarului!

Plamen Iliev plăteşte pentru trei greşeli uriaşe pe care le-a comis în ultimele meciuri la Dinamo. Dacă primele două nu au avut efect pe tabelă. În schimb, ultima, împotriva lui CS Mioveni i-a costat scump pe “câini”.

ADVERTISEMENT

Prima gafă uriaşă a venit în meciul cu FC U Craiova. Raicea a scăpat singur cu portarul în minutul 81, însă a fost busculat în careu de Andrei Radu şi Plamen Iliev. Adrian Cojocaru nu a acordat lovitura de pedeapsă, însă a fost o intervenţie nesăbuită a portarului bulgar.

L-a scos din sărite pe Rednic în meciul cu Chindia! Penalty gratuit pentru adversari

Etapa trecută, Plamen Iliev l-a scos din sărite pe Mircea Rednic cu un penalty făcut cadou celor de la Chindia. Imediat după golul marcat de Carp, Iliev l-a lovit violent la o ieşire din poartă pe Matiş.

ADVERTISEMENT

Nici de această dată intervenţia portarului nu a avut urmări pe tabela de scor pentru că Daniel Popa a ratat lovitura de pedeapsă. Astfel, poarta lui Dinamo a rămas intactă, iar “câinii” au obţinut prima victorie după patru luni.

Nu a mai scăpat la Mioveni! Încă un penalty gratuit, de această dată transformat

Dacă la primele două gafe, Iliev a scăpat, nu acelaşi lucru s-a întâmplat la Mioveni. În minutul 90, portarul a avut o nouă ieşire inoportună şi l-a lovit în careu pe Rusu, la o fază în care apărarea dinamovistă avea totul sub control.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a arătat din nou punctul cu var şi Sanoh a transformat. Dezastrul a fost complet pentru Iliev şi Dinamo în minutul 90+5 când portarul dinamovist a fost surprins de un şut din afara careului trimis de Rusu şi care a adus victoria celor de la Mioveni.

Aceste gafe l-au exasperat pe Mircea Rednic, care a decis să îl dea afară pe Plamen Iliev de la Dinamo în iarnă. Sunt şanse mari ca Mihai Eşanu să apere în ultimul meci din acest an, care se va disputa cu Farul.

Plamen Iliev, portarul lui Dinamo
Plamen Iliev, portarul lui Dinamo. Sursa: sportpictures.eu

Mircea Rednic l-a pus la zid: “Nu e păcat să îţi baţi joc de munca colegilor tăi?”

După meciul cu Mioveni, Mircea Rednic l-a făcut praf pe Plamen Iliev, pe care îl consideră unicul vinovat pentru înfrângere, spunând că şi-a bătut joc de munca colegilor săi cu acea gafă uriaşă:

“N-ai voie. Iliev… La experienţa lui, nu avea voie să iasă din poartă. Nici n-a atins mingea. Nu poţi să îţi baţi joc de munca echipei. Nu îl înţeleg. Ce să le reproşez jucătorilor? Multe dueluri, s-a jucat agresiv, să pierzi după minutul 90…

Niciun punct să nu iei. Nu te poţi concentra la o fază fixă? Şi ca talie, şi ca jucători? Este o greşeală individuală, haideţi să nu mai… N-ai voie să faci greşeala asta. Ce căuta el acolo? Se repetă greşelile cu Chindia. Noroc că acolo au ratat, aici n-au ratat. Nu e păcat să îţi baţi joc de munca colegilor tăi?”, a spus Rednic.

Plamen Iliev a semnat la începutul lunii septembrie cu Dinamo, din postura de jucător liber de contract.

  • 30 de ani are Plamen Iliev
  • 1.000.000 de euro e cota de piaţă a portarului
ADVERTISEMENT